Sami (Financieel Medewerker)

Soufian, met expertise in financiële administratie verworven tijdens diverse stages, richt zich op facturering, agendabeheer en klantrelaties. Hij excelleert in het maken, controleren en verwerken van facturen, alsook het bijhouden van de kilometerstand van bedrijfsauto's. Zijn verantwoordelijkheden omvatten agendabeheer en het beheren van debiteuren en crediteuren. Soufian streeft naar nauwkeurigheid en efficiëntie om een effectieve financiële administratie te waarborgen. Met zijn ervaring en toewijding is hij vastbesloten bij te dragen aan het succes van zijn toekomstige werkgever. Samen met Extra-Talent is Soufian op zoek naar een beginnende functie in die Financiële wereld.

Soufian is een ware doorzetter, zoals blijkt uit zijn diverse opleidingen en inspanningen om zichzelf naar een hoger niveau te tillen. Zijn vastberadenheid en flexibiliteit zijn opmerkelijk, en hij staat bekend als een uiterst hardwerkende individu. Zijn vermogen om uitdagingen aan te gaan en zijn vastberadenheid om te slagen, maken hem tot een waardevolle toevoeging aan elk team.

Sami is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Facturatie;
Opstellen en controleren van facturen;
Administratieve taken;
Bijhouden van de kilometerstand van bedrijfsauto's in de administratie.

Functie

Financieel Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Zaandam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

xx

Computervaardigheden

x