Zara (Beleidsmedewerker Sociaal)

Zara is een talentvolle en enthousiaste (Beleids)onderzoeker/Adviseur die klaar is om de stap te maken naar de rol van Beleidsmedewerker. Na het afronden van haar studie Sociologie, (met genoegen) heeft ze ruim 2 jaar ervaring opgedaan op het gebied van beleidsonderzoek, voornamelijk in het sociaal domein. Zo kon ze zich verdiepen in haar specialisatie en tevens grootse interesse: sport. Ze deed ze ook reeds ervaring op binnen de beleidsterreinen, Jeugd, Samenleving en WMO. Nu is het tijd voor een volgende stap en zodoende is Zara op zoek naar een functie als Beleidsmedewerker bij een gemeente.

Zara is nieuwsgierig, toegewijd en altijd goed gehumeurd. Ze heeft enorm veel energie, getuige alle activiteiten die ze buiten haar reguliere werk om doet. Zo is ze verslaggever voor een sportkrant, lid van een commissie voor sportiviteit en respect en volgde ze een cursus sportbeleid. Maatschappelijke vraagstukken interesseren haar al jaren en vanuit haar werk als Onderzoeker/Adviseur inspireert het beleidsmatige haar ook steeds meer.

Zara heeft een opzegtermijn van 1 maand en is vervolgens voor 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.591,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van beleidsondersteunend onderzoek, veelal in opdracht van gemeenten
  • Evalueren van het onderzoek en (bij)sturend adviseren
  • Analyseren en toetsen van de in het onderzoek opgehaalde data 
  • Schrijven van een rapportage met bevindingen en aanbevelingen

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

24

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Excel, Word, MS Office