Dominique (Beleidsmedewerker Sociaal)

Dominique heeft 14 jaar werkervaring in het onderwijs. De eerste vier jaar heeft zij gewerkt als leerkracht en vervolgens als beleidsmedewerker bij een basisscholengemeenschap. Ze heeft naast haar werk de Master Onderwijskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en gaat deze dit jaar afronden en behalen. Dit moment kiest zij voor een carrièreswitch om haar verdere loopbaan te richten op een functie als beleidsmedewerker Onderwijs bij een gemeente. 

Dominique neemt ruime ervaring in én van het onderwijsterrein mee naar uw gemeente. Ze heeft ter zake doende kennis en ervaring met leerlingen met een bepaalde leerachterstand en heeft openbaar bestuurlijke sensitiviteit. Dominique is als persoon sociaal, hulpvaardig en stressbestendig. In haar werk zeer analytisch, besluitvaardig en gestructureerd. 

Ze is tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

Werkzaamheden

Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de leerlingenzorg en het zorgbeleid – opzet en uitvoering – binnen de school. Daarnaast heb je contacten met het schoolteam, ouders en externe deskundigen en faciliteert zo Passend Onderwijs. Kerntaken van de beleidsmedewerker zijn: coaching van leerkrachten, organiseren van teamvergaderingen en cursussen, participeren in het zorgteam mbt het uitvoeren en schrijven van het zorgbeleid, organiseren van multidisciplinaire bijeenkomsten, zorgdocumenten up-to-date houden en implementeren, educatiematerialen beheren, leerlingsonderzoeken begeleiden.

 

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

35

Woonplaats

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands in woord en geschrift uitstekend

Computervaardigheden

Word, Excel en powerpoint