Brigitte (Beleidsmedewerker Onderwijs)

Brigitte is een zeer gedreven Beleidsmedewerker Onderwijs, met ruime kennis van onderwijshuisvesting, vroegschoolse voorzieningen (VVE), onderwijsachterstandebeleid (OAB), passend onderwijs en leerplichtbegeleiding. Na het succesvol afronden van haar WO opleiding Sociologie was zij actief in uiteenlopende functies, waarna ze vanuit haar netwerk "eindelijk" de kans kreeg om als assistent van een een Beleidsmedewerker Onderwijs ervaring op te doen bij een gemeente. Al snel volgde een vaste functie als Beleidsmedewerker Onderwijs bij een kleine gemeente in Noord-Brabant. Brigitte is echter bijzonder 'eager to learn' en wil zich graag doorontwikkelen en specialiseren bij een grote(re) gemeente.

Brigitte is erg leergierig, getuige de vele opleidingen en cursussen die zij door de jaren heen succesvol heeft weten af te ronden. Ze is analytisch sterk en heeft, mede door haar commerciële werkervaring een zeer klantgerichte instelling. Brigitte hecht veel waarde aan het delen van kennis en informatie. Ze is dan ook een fanatiek netwerker en is van mening dat dit noodzakelijk is om haar werk goed te kunnen doen.

Brigitte heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens voor 36 uur beschikbaar. Ze staat open voor zowel (tijdelijke) opdrachten, alsmede voor vaste banen.

Werkzaamheden

  • Opstellen en implementeren van beleid met betrekking tot onderwijs en onderwijshuisvesting
  • Verantwoordelijk voor het beleid ten aanzien van het primair en voortgezet onderwijs
  • Tevens verantwoordelijk voor het beleid aangaande, Voor- en vroegschoolse Voorzieningen (VVE), Onderwijsachterstandenbeleid (OAB), passend onderwijs en leerplichtbegeleiding

Functie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Leeftijd

40

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Word, Excell, Powerpoint, MS Office