Marlies (Beleidsmedewerker Onderwijs)

Marlies is een zeer ervaren Beleidsadviseur Onderwijshuisvesting met ruim 18 jaar ervaring en een bouwkundige achtergrond. In deze periode heeft ze gewerkt voor zowel grote als kleine(re) gemeenten, alsmede voor een huisvestingsbureau gespecialiseerd in onderwijs. In laatstgenoemde rol was ze eindeverantwoordelijke bij uiteenlopende projecten in 7 verschillende gemeenten. Zo'n 8 jaar geleden verkoos ze een vaste functie binnen een gemeente, om zo weer dichter bij inwoners en schoolbestuur te staan. Hoewel Marlies het naar haar zin heeft en de waardering van haar collega's voelt, krijgt ze steeds vaker behoefte aan een nieuwe werkomgeving, met nieuwe projecten en nieuwe collega's. Zij is met al haar kennis op het gebied van Onderwijshuisvesting een meerwaarde voor uw gemeente.

Marlies is zeer energiek, communicatief vaardig en in staat om mensen te verbinden.
Met haar analytisch vermogen in combinatie met haar bouwkundige achtergrond is ze in staat om snel en vakkundig aanbevelingen te doen m.b.t.(tijdelijke) huisvesting.

Marlies heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is gebaseerd op de CAR-UWO Cao, schaal 11A, trede 11.
Marlies is ook beschikbaar voor (tijdelijke) projecten tot +/- 20 uur per week, voor een uurtarief van €80,-

Werkzaamheden

  • Begeleiden van scholen bij bouwprojecten
  • Zoeken naar- en beoordelen van de beste oplossing voor de huisvesting van scholen in de regio
  • Jaarlijks opstellen van programma en overzicht inclusief begeleiding en het voeren van overleg met schoolbesturen en de wethouder onderwijs
  • Opstellen van de meerjarenbegroting voor de P&C cyclus voor wat betreft onderwijshuisvesting
  • Jaarlijks beoordelen en vaststellen van ]het prijspeil m.b.t. integrale kindcentra, MFA's duurzaamheid, BENG en of NOM bouwen
  • Opstellen van beleidsregels en verordeningen en het maken van voorstellen voor het college en de raad

 

Functie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Leeftijd

55

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint