Michelle (Beleidsmedewerker Jeugd)

Michelle is een zeer talentvolle Beleidsmedewerker met reeds 1,5 jaar gemeente-ervaring op het gebied van zorg/welzijn, wmo en jeugd. Met 1 Bachelor (Sociologie) en 2(!) masters (Actuele Sociale Vraagstukken & Bestuurskunde) op zak is ze op zoek naar een functie als beleidsmedewerker. Gedurende haar studie heeft ze reeds 1,5 jaar ervaring opgedaan in beleidstages voor 2 verschillende grote gemeenten, waardoor ze  een goed beeld heeft bij de processen en de werkomgevng. 

Oplossingsgericht, zelfstandig, geordend en toepassingsgericht. Zo valt Michelle het beste te omschrijven. Dat ze ook nog eens leergierig is blijkt uit het feit dat ze een 2e master verkoos boven op relatief jonge leeftijd aan het werk gaan. Zelfkennis is haar eveneens niet vreemd. Zo volgde ze vrijwillig (zonder enige ondersteuning vanuit de universiteit) een extra stage om meer ervaring op te doen. 

Michelle is momenteel haar 2e scriptie aan het afronden en is zodoende vanaf 1 september beschikbaar voor 32 tot 26 uur per week. Ze is beschikbaar voor zowel tijdelijke opdrachten als vaste banen. Haar salarisindicatie is €2.700 per maand o.b.v. 36 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Onderzoek naar algehele preventie op het gebied va zorg voor ouderen
  • Ontwikkelen en onderzoeken van (de haalbaarheid van) een subsidieregeling voor AED's bij o.a. wijkpunten en andere ontmoetingsplaatsen
  • Ontwikkelen van beleid met betrekking tot AED- en EHBO-training van burgers verspreid over de gemeente
     

Functie

Beleidsmedewerker Jeugd

Leeftijd

24

Woonplaats

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Infographics, NVivo & SPSS, Mendeley, Mailchimp, Microsoft Office