Farah (Beleidsadviseur Participatie, afdeling Samenleving)

Farah is een ervaren, maar immer leergierige, Senior Beleidsadviseur Werk & Inkomen met ruime kennis van arbeidsparticipatiebeleid voor zowel brede als specifieke doelgroepen. Armoedebeleid, schuldhulpverlening, volwasseneneducatie en sociale werkvoorzieningen kennen voor haar dan ook geen geheimen. 
Farah is zowel communicatief als analytisch zeer sterk en heeft een pragmatische en resultaatgerichte instelling. Ze komt dan ook het beste tot haar recht in een rol waar ze strategisch- en uitvoerend beleid bij elkaar kan brengen.

Farah heeft een intrinsieke drive en vastberadenheid om een bijdrage te leveren aan een samenleving, waarin alle mensen in veiligheid en vrijheid met elkaar samen kunnen leven. Rechtvaardigheid staat voor haar centraal. Haar betrokkenheid (die zich o.a. kenmerkt door haar actieve vrijwilligersbestaan) is het gevolg van haar persoonlijke ervaringen binnen een niet functionerende rechtstaat, een staat in oorlog.

Farah heeft een opzegtermijn van 1 maand en is vervolgens voor 36 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is (conform de CAR-UWO cao, schaal 10A, trede 7) € 4.014,- o.b.v. 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor zowel het strategische als het uitvoerende beleid op het gebied van o.a. arbeidspraticipatie voor brede en specifieke doelgroepen
  • Initiëren en uitwerkken van beleid aangaande de werkgeversdienstverlening, de strategie voor Sociale Werkvoorzieningen, armoedebeleid, schuldhulpverlening en volwasseneneducatie

Functie

Beleidsadviseur Participatie, afdeling Samenleving

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Servo-Kroatisch/Bosnisch uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint en Access