Bianca (Beleidsmedewerker Sociaal)

Bianca is een zeer ervaren Beleidsadviseur Zorg en Welzijn met ruim 18 jaar ervaring en een maatschappelijke achtergrond. In deze periode heeft ze gewerkt voor zowel grote als kleine(re) gemeenten, alsmede voor adviesbureaus gespecialiseerd in Zorg, welzijn en Sociaal Domein. In verschillende functies was ze afwisselend projectleider, manager en beleidsadviseur. Drie jaar geleden verkoos ze een vaste functie om projectmatig te gaan werken terwijl ze nu steeds vaker behoefte heeft aan een standvastige opdracht cq vaste functie bij een gemeente in een nieuwe werkomgeving en nieuwe collega's. Zij is met al haar kennis op het gebied van Zorg en Welzijn een meerwaarde voor uw gemeente.

Bianca is zeer energiek, communicatief vaardig en in staat om mensen te verbinden.
Met haar analytisch vermogen in combinatie met haar zorg en welzijn achtergrond is ze in staat om snel en vakkundig aanbevelingen te doen.

Bianca heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is gebaseerd op de CAR-UWO Cao, schaal 11A, trede 11.
 

Werkzaamheden

Opdrachten uitgevoerd:                

  •  Duurzame formule (thuisloze) jonge moeders en jongeren. Betreft inzage krijgen op welke wijze het realiseren van een opvanghuis, jongerenservicepunt en tuincafe in Rotterdam Zuid in financiele zin duurzaam kan blijven voortbestaan.
  •  Projectleider inburgeringstraject vluchtelingen.
  • Projectleider; Innovatief maatjesproject vluchtelingen in samenwerking met InHolland.
  • Gemeente Goeree-Overflakkee: Projectleider sluitende aanpak Participatiewet-Wmo.
  •  Gemeente Waddinxveen, Gouda, Zuidplas, Bodegravenen  Reeuwijk:
  •  Projectleider Langer thuis in Midden-Holland: balans tussen vraag en aanbod.
  • Gemeente Hellevoetsluis en centrumgemeente Nissewaard.
  • Projectleider sluitende aanpak kwetsbare doelgroepen in het bijzonder daklozen & thuisloze mensen in Rotterdam e.o., Voorne Putten, Hoeksche waard en Goeree-overflakkee.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

59

Woonplaats

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, Powerpoint