Gerard (Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening)

Gerard is een zeer ervaren Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening die goed uit de voeten kan in zowel het stedelijk- als het buitengebied. Na het succesvol afronden van zijn wo-opleiding Landschapsarchitectuur en Ruimtelijk Planning begon hij zijn loopbaan als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling voor een middel-grote gemeente in Gelderland, alwaar hij zich voornamelijk bezig hield met het buitengebied. Na 2 succesvolle jaren koos hij voor een overstap naar een net iets kleinere gemeente, alwaar hij een uitgebreider takenpakket voor zijn rekening kreeg. Tussentijds ronde hij een extra (uitgebreide) studie aan de bestuursacademie af en volgde hij tal van relevante en vakgerelateerde cursussen. Met ruim 11 jaar ervaring als bagage is Gerard klaar voor een volgende stap: een rol als Senior/Strategisch (Juridisch) Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening.

Gerard is goed op de hoogte van relevante wetgeving en de juridische aspecten van zijn werk. Hij beweegt zich bovendien makkelijk in het politieke landschap en is daardoor goed in staat om projecten te coördineren. Gerard is bovendien eveneens inzetbaar als projectleider en/of Planoloog.

Gerard heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens beschikbaar voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is conform schaal 11, trede 10 € 4.723,- op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Begeleiden, actualiseren en digitaliseren van diverse bestemmingsplannen van het stedelijk gebied
  • Vertegenwoordigen van de gemeente bij rechtszaken op het gebied van ruimtelijke ordening
  • Het geven en coördineren van adviezen op het gebied van ruimtelijke ordening aan collega’s van de Omgevingsdienst
  • Adviseren aan collega’s, het college van B&W en de gemeenteraad over  diverse RO kwesties
  • Begeleiden van planschadeverzoeken en het coördineren van veegplannen

Functie

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Leeftijd

37

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook