Annabel (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Annabel is een bijzonder getalenteerde Beleidscoördinator Openbare Ruimte die met haar 26 jaar reeds over 4 (!) jaar zeer relevante werkervaring beschikt. Na het succesvol afronden van haar Bachelor Sociale Geografie & Planologie (7,6) en haar master Sociale Planologie (8,2) kreeg ze de kans om te blijven werken voor het civiel adviesbureau waar ze eerder stage had gelopen. Na een detacheringsperiode bij een grote baggeraar kwam ze tot de conclusie dat ze graag meer maatschappelijke betekenis wilde. Deze kans kreeg ze vervolgens al snel bij een grote gemeente, als beleidsadviseur Openbare Ruimte.
Vervolgens ging het snel met Annabel. In minder dan 3 jaar promoveerde ze tot beleidscoördinator openbare ruimte, waarbij ze verantwoordelijk is voor de planning en de dagelijkse gang van zaken in een team van 6 fte. Toch staat Annabel open voor een nieuwe uitdaging, bij voorkeur bij een gemeente waar ze de kans krijgt om meer projecten tot een goed einde te brengen. Een functie als (strategisch) beleidsadviseur / Projectleider Openbare Ruimte past hier het beste bij.

Annabel werkt met creatieve inzichten en een pro-actieve houding aan pragmatische oplossingen voor complexe projecten. Annabel is een echte teamplayer, maar tevens zeer ijverig en accuraat. Hierdoor is ze in staat om zich naast haar eigen werk ook bezig te houden met project-overstijgende processen en kwaliteitscontrole. 

Annabel heeft een opzegtermijn van 1 maand, waarna ze fulltime beschikbaar is.
Haar salarisindicatie is €4.040,- o.b.v. 36 uur per week conform schaal 11, trede 5.

Werkzaamheden

1 april 2018 - Heden     |     Beleidscoördinator Openbare Ruimte 

  • Coördineren van de werkzaamheden van het beleidsteam Openbare Ruimte en Voetganger (6FTE) binnen de afdeling openbare ruimte
  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing als rechterhand van de teamleider Beleid
  • Verantwoordelijk voor de gehele P&C cyclus en budgetbeheer

1 augustus 2015 - Heden     |     Beleidsadviseur Openbare Ruimte

  • Ontwikkelen van en adviseren ten aanzien van beleid voor de fysieke inrichting van de openbare ruimte
  • Projectleider van verschillende projecten m.b.t. (stads)verlichting, buitenreclame en openbare toiletten

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

26

Woonplaats

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

-