Hans (Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein)

Hans is een ervaren interim Senior Adviseur Sociaal Domein met 30 jaar overheidservaring, die vanuit een stevige juridische achtergrond, inhoud inbrengt bij het ontwikkelen van beleid en regelgeving binnen het thema werk, inkomen en participatie. Hij schakelt daarbij soepel tussen de strategisch-bestuurlijke logica die van de werkvloer en van de buitenwereld en breng deze werelden graag in verbinding. Hij heeft de afgelopen jaren zichzelf vooral ontwikkeld als specialist op de regelgeving. Hij word vooral enthousiast van de wens om verantwoord te dereguleren: minder, eenvoudiger en toegankelijker regels ontwerpen, dat geeft hem echt energie.

Hans beweegt zich makkelijk binnen de driehoek bestuur-strategie-uitvoering en heeft oog voor details én grote lijnen. Als persoon is hij uiterst flexibel maar ook vasthoudend als het nodig is. Voor verschillende echelons is Hans een sparringpartner en coach. Als tijdelijke expert is hij tevens zeer waardevol voor kennisoverdracht en hij kan dit op passende wijze aan collega's overbrengen.

Hans is op interim-basis in overleg beschikbaar tussen de 16 en 32 uur per week. Indicatie van het uurtarief is 90 euro.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het ontwerpen van een Verzamelverordening werk en inkomen, beleidsvoorschriften in plaats van de ‘klassieke’ beleidsregels en het stroomlijnen van allerlei procedures en voorzieningen.

Functie

Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein

Leeftijd

55

Woonplaats

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint