Huib (Beleidsmedewerker Sociaal)

Huib heeft jarenlange ervaring als Integraal Afdelingsmanager en is daarnaast ook  Procesbegeleider binnen gemeentelijke omgevingen. Sinds 2012 is hij nadrukkelijk werkzaam geweest binnen een diverse gemeenten op Sociaal Domein. Zijn opdrachten kenmerkten zich door het gebrek aan structuur en door de complexiteit wat betreft de samenstelling. Daarnaast was er vrijwel altijd een diversiteit aan belangen aanwezig, van verschillende partijen en medewerkers.

Huib is positief ingesteld, heeft gevoel voor humor en is een bewezen doorzetter. Daarnaast is hij vasthoudend, maar ook loslatend wanneer dit nodig is. Tevens kan hij worden omschreven creatief, ondernemend en een echte out-of-the-box-denker. 

Huib is in overleg tussen de 32 en 36 uur per week inzetbaar op interimbasis. Verder heeft hij een tarief van € 97,50 per uur.

Werkzaamheden

  • Het faciliteren en begeleiden van de activiteiten die leiden tot het realiseren van een regionaal bestand van bemiddelbare werkzoekenden: 
    • Het in Sonar registreren van de kandidaten die vallen onder de banenafspraak;
    • De registratie afhandelen van de overige bemiddelbare kandidaten, waaronder statushouders;
    • Het, in samenwerking met diverse partijen, realiseren van de technische koppeling tussen Sonar en de gemeentelijke systemen; 
    • Het begeleiden van de implementatie van de registratie in het reguliere werkproces.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

58

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederland uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint