Mitchell (Interim Teammanager)

Mitchell is een ervaren Accountmanager met leidinggevende capaciteiten. Hij is een talentvolle en enthousiaste medewerker, die beschikbaar is voor een volgende opdracht binnen een werkgeversservicepunt of bemiddelingsunit bij een gemeente. Zijn specialisatie ligt in het creëren van mogelijkheden bij werkgevers met betrekking tot werkgelegenheidsprojecten en trainingsprogramma's voor cliënten die behoren tot de participatiewet.

Mitchell is een ondernemend persoon, met een sociaal hart en voorkomen. Verder is hij prettig in de omgang en een uitstekend gesprekspartner op verschillende niveaus. 

Mitchell is in overleg beschikbaar voor 36 per week voor de functie van Senior Accountmanager / teammanager voor gemeenten in Zuid-Holland, Utrecht en deels Noord-Holland. Zijn salarisindicatie is € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Het aansturen van een team van achttien accountmanagers, werkgeversadviseurs en jobcoaches, die verantwoordelijk zijn voor het (terug) naar werk begeleiden van uitkeringsgerechtigden;
  • Organiseren van onder andere informatiebijeenkomsten binnen verschillende sectoren, banenbeurzen, trainingsprogramma’s, gericht op het verkrijgen van werk;
  • Verantwoordelijk voor de uitvoering van SROI-projecten;
  • Succesvol afgeronde projecten: 
    • Het ontwikkelen van een nieuw marktbenaderingsmodel;
    • Het implementeren van een CRM- en performance managementsysteem.

Functie

Interim Teammanager

Leeftijd

39

Woonplaats

Leiden

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

GWS, Suite