Herman (Adviseur Ruimte/Projectleider)

Herman is een ervaren Projectleider in de ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling. Met ruim achttien jaar ervaring bij gemeenten, weet hij precies hoe projecten van A tot Z in elkaar steken. Hij heeft ervaring met het opstellen van ondersteuning bij burgerinitiatieven, anterieure overeenkomsten en de begeleiding van bestemmingsplannen. Voor een groot project in de regio van Utrecht heeft hij een nieuwe aanpak geïmplementeerd, waarbij de participatie centraal stond. Dit werd met veel lof ontvangen. Herman is klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging als Projectleider op gebied van stedelijke ontwikkeling.

Herman is een leider die zijn collega’s graag meeneemt in het gehele proces. Hij houdt van een uitdaging, en denkt daarom graag mee over het opzetten van projecten en het vinden van nieuwe werkwijzen. Voor Herman is ieder project uniek en maatwerk. Eén van zijn kernwaarden is daadkracht: afspraak is afspraak.

Herman heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Voor tijdelijke opdrachten hanteert hij een uurtarief van € 80,-, exclusief reiskosten.  

Werkzaamheden

  • Opstellen en begeleiden van anterieure overeenkomsten;
  • Begeleiden van bestemmingsplannen en ondersteunen bij burgerinitiatieven;
  • Opstellen van bestuursovereenkomsten en onderhandelen over projecten.

Functie

Adviseur Ruimte/Projectleider

Leeftijd

55

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access