Dina (Beleidsmedewerker Sociaal)

Dina is een gedreven starter die op zoek is naar een eerste kans als Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein. Ze is erg geïnteresseerd in politiek, mensenrechten en de maatschappij. Haar interesses heeft zij kracht bij gezet door het volgen van de Bachelor Bestuurskunde en de Master Beleid en Politiek. Tijdens deze periode heeft zij bovendien een tweetal stages gelopen bij zowel een grote als middelgrote gemeente. Op de afdeling Onderwijs en Jeugd heeft zij zowel meegelopen als onderzoek gedaan naar kwaliteit en verbetermogelijkheden van het bestaande beleid. Hiervoor is Dina in het veld aan de slag te gaan om informatie op te halen bij de verschillende stakeholders, om vervolgens op basis hiervan aanbevelingen te kunnen doen. Deze hebben betrekking tot de afdeling Jeugdhulp en Wmo, alwaar zij onderzoek heeft gedaan naar rechtmatigheids- en doelmatigheidsrisico. Momenteel werkt Dina als HR Medewerker bij een snel groeiende meubelzaak, waar zij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het HR beleid. Haar maatschappelijke ambities liggen echter op het vlak van Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein.

Dina is enthousiast en ontplooit zich graag op meerdere vakgebieden, waardoor zij een compleet beeld van een vraagstuk krijgt. Ze is in staat de vertaalslag te maken van onderzoeksresultaten naar een concreet beleid. Haar maatschappelijke betrokkenheid is haar persoonlijke drijfveer.

Dina heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 36 uur per weer beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis en voor tijdelijke opdrachten hanteren wij een uurtarief van € 40,-, exclusief reiskosten.

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen en uitvoeren van HR beleid in een snel groeiende organisatie;
  • Voeren van ziekteverzuim- en functioneringsgesprekken.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

23

Woonplaats

Regio Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access