Marvin (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Marvin is een ervaren Projectleider Stedelijke Ontwikkeling. Met een achtergrond in bouwkunde is Marvin zijn carrière begonnen in het schrijven van herbestemmings- en herontwikkelingsplannen voor diverse projecten. Hierdoor kwam hij in aanraking met de het politiek-bestuurlijke veld van de gemeenten, waarin de maatschappelijk impact hem het meest aantrok. Hij werd toen gevraagd om voor een aantal grote gemeenten in Zuid-Holland, om aan de slag te gaan als Projectleider. Bij deze projecten lag de nadruk op stedelijke ontwikkeling, waarbij integraal werken met diverse thema's, zoals Veiligheid, Participatie en Wmo, een must was. Nu Marvin veel ervaring heeft met het integraal werken binnen verschillende afdelingen, is hij klaar voor een nieuwe uitdaging als Projectmanager Stedelijke Ontwikkeling.

Marvin is een echte bruggenbouwer, zoals hij dat tijdens zijn werkervaring tussen het Sociaal en Ruimtelijk Domein heeft gedaan. Hij gaat graag projectmatig te werk, waarbij leidinggeven geen probleem is. Marvin is flexibel en maakt nieuwe onderwerpen snel eigen.

Marvin is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.984,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Conceptualiseren, ontwikkelen en uitvoeren van een koude opslag keten in India;
  • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling en definitie van een haalbare businesscase, waarin met Nederlandse kennis en technologie een nieuwe gebiedsontwikkeling tot stand komt;
  • Uitvoeren van haalbaarheidsonderzoek, zoals financiële analyse en het aantrekken van investeerders.

Functie

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Leeftijd

46

Woonplaats

Delft

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint