Sebastian (docent sociaal werk)

Sebastian is een zeer ervaren Beleidsadviseur met ruime ervaring in en kennis van participatie, integratie en diversiteit. De implementatie van deze thema's op de arbeidsmarkt is met recht zijn specialiteit te noemen. Hoewel hij de afgelopen twee jaar heeft gewerkt als Docent Sociologie, ligt zijn hart bij het maken van beleid. Met ruim tien jaar ervaring bij verschillende gemeenten (zowel in loondienst als zelfstandig) is Sebastian hier ook nog eens zeer geschikt voor! Hij is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Beleidsadviseur, Projectleider of Accounthouder.

Sebastian is analytisch vaardig, sensitief en hij beschikt over een sterke politieke antenne. Hij is bovendien een communicatief vaardige en overtuigende adviseur. Deze vaardigheden heeft hij in zijn periode als docent verder kunnen ontwikkelen en wil hij nu inzetten in het beleidswerk.

Sebastian is per direct beschikbaar voor tijdelijke opdrachten, alsmede voor een (langdurig) dienstverband in loondienst. Zijn salarisindicatie is € 4.859,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verzorgen van lessen in diverse vakken binnen de studie Sociaal Werk (Sociologie, Recht, Filosofie, Ontwikkelingspsychologie);
  • Actief als docent Onderzoekvaardigheden voor jaar 1 en 2;
  • Begeleiden van afstudeeronderzoeken voor jaar 4.

Functie

docent sociaal werk

Leeftijd

54

Woonplaats

Regio Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Spaans goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint