Sharon (Beleidsmedewerker Werk en Inkomen)

Sharon is een Beleidsmedewerker Werk en Inkomen, waarbij haar specialisatie op de Participatiewet en Statushouders ligt. Als Junior Beleidsmedewerker Participatiewet en vluchtelingenwerk bij een kleine gemeente, heeft zij veel kennis opgedaan op deze thema's. Na een half jaar werd Sharon Projectleider van een pilot waarin er mogelijkheden werden onderzocht voor het aan het werk krijgen van statushouders. Nadat deze tijdelijke opdracht was afgerond, heeft Sharon haar kennis en ervaring ingezet als Teamleider Integratie en Participatie bij een vluchtelingenorganisatie. Hier was zij verantwoordelijk voor de coördinatie van de uitvoering, en had zij veel contact met de betrokken gemeenten en wooncorporaties. Door een daling van de instroom van vluchtelingen is Sharon per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als (Junior) Beleidsmedewerker in het Sociaal Domein. 

Sharon is maatschappelijk betrokken door bij een stichting voor buitenlandse vrouwen actief te zijn. Ze is leergierig, waardoor ze op eigen initiatief de opleiding Participatiewet heeft gevolgd. Sharon is een doorzetter en laat zich niet zomaar uit het veld staan. 

Sharon is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Beheren van voorraad;
  • Inkopen van horecamaterialen;
  • Administratieve taken.

Functie

Beleidsmedewerker Werk en Inkomen

Leeftijd

30

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Turks goed in woord en geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms Office: Word, Excel, PowerPoint, Access