Casper (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Casper is een Projectleider met ruime ervaring op het gebied van bestemmingsplan-wijzigingen, visieontwikkeling en bewonersparticipatie. Hoewel hij de laatste jaren vooral is bezig geweest in een meer stedelijke omgeving, ligt zijn hart in het buitengebied. Zo was hij als Projectleider Groen & Speelplaatsen (voor een grote gemeente in Overijssel) verantwoordelijk voor de coördinatie, het technisch en inhoudelijk aansturen van collega's, maar bovenal de bewonersparticipatie. Het organiseren van interactieve bewonersavonden en één-op-één gesprekken met bewoners zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. 

Het ontwikkelen van een visie en hierop aansluitend beleid is eveneens besteed aan Casper. Hij weet hierbij op een creatieve en oplossingsgerichte manier om te gaan met politieke gevoeligheden. Voor een kleine gemeente in Overijssel ontwikkelde hij bijvoorbeeld een compleet Flora en Fauna Beheerplan, waarmee een aantal gevoelige thema's discreet werden aangepakt. 

Casper is per 1 november beschikbaar voor een nieuwe (tijdelijke) opdracht, tegen een uurtarief van € 89,- exclusief btw, op basis van daadwerkelijk gewerkte uren.

Werkzaamheden

  • Onderzoeken van een beheerapp voor gebruikers van vastgoed;
  • Onderzoeken van de samenwerkingsmogelijkheden van vastgoedbeheer en andere vormen van stadsgebruik (o.a. stadslandbouw);
  • Stroomlijnen van bestaande interne beheerprocessen;
  • Gebruiksklaar maken van vastgoedobjecten;
  • Coördineren van projecten en sturen op de uitvoering;
  • Ondersteunen van werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

42

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Acces