Dave (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Dave is een ervaren Projectleider Gebiedsontwikkeling. Met dertien (!) jaar werkervaring binnen diverse gemeenten heeft hij veel kennis van alle aspecten van het Ruimtelijk Domein. Zijn carrière begon als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bij een kleine gemeente, waarna hij bij een middelgrote gemeente aan de slag kon als Projectleider Ruimtelijke Ordening. De vele opdrachten die daarna volgden waren bij diverse grote gemeenten, waarbij hij als Projectleider en Senior Strateeg werkzaam is geweest op projecten, waaronder de Omgevingswet, Energietransitie en nieuwe transformatiegebieden. Dave is klaar om zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten bij een nieuwe uitdaging als Projectleider Gebiedsontwikkeling. 

Dave is gedreven en gepassioneerd over zijn vak. De projecten waar hij voorheen verantwoordelijk voor was, blijft hij dan ook op de voet volgen. Dave wil een verschil maken bij gemeenten en wordt graag flexibel ingezet. Tijdelijke opdrachten hebben dan ook zijn voorkeur, zodat zijn frisse blik en inhoudelijke kennis bij verschillende gemeenten van toegevoegde waarde zijn. Daarbij komt dat dichtbij de stakeholders zitten, voor Dave een must is.

Dave is per direct beschikbaar voor 24 uur per week voor tijdelijke opdrachten. Zijn salarisindicatie bedraagt € 5.520,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Als Projectmanager verantwoordelijk geweest voor de volgende projecten: 
    • Ruimtelijke economische verkenning voor Greenport Noord-Holland en een bedrijventerrein in Terneuzen; 
    • Planstudie A2 Limburg;
    • Toekomst voor Groningen na de gaswinning;
  • Werkzaam als Omgevingsmanager Rijkswaterstaat West Nederland-Zuid;
  • Businessdeveloper gebiedsontwikkeling;
  • Marktleider Omgevingswet.

Functie

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Leeftijd

44

Woonplaats

Tiel

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Adobe CS, Docman en DSO, MS Office: Word, Excel, PowerPoint