Teun (Beleidsmedewerker Sociaal)

Teun is een breed inzetbare generalistische beleidsadviseur en teammanager binnen het sociaal domein. Via zijn studies in hij juridisch geschoold en zijn carrière begonnen bij de immigratie- en naturalisatiedienst. Daarna is Teun werkzaam geweest in de jeugdhulpverlening en kinderbescherming. Hierna is hij bij een gemeente in Noord-Holland aan de slag gegaan als beleidsadviseur en teammanager, inmiddels heeft hij hier ruim tien jaar ervaring opgedaan. Teun is nu toe aan een nieuwe uitdaging. Hij wil graag bij een andere gemeente aan de slag gaan als teammanager of beleidsadviseur binnen het sociaal domein. Zijn expertises liggen op het gebied van organisatieontwikkeling, team managing, Jeugd, Wmo, handhaving en integratie.

Teun is heel goed in het analyseren van zaken en door middel van samenwerken het gewenste resultaat te bereiken. Als geen ander is hij in staat om een goede werksfeer te creëren waarin de organisatie zich kan ontwikkelen en waarin de werknemers persoonlijke groei doormaken. Zijn rechtvaardigheidsgevoel heeft altijd gezorgd dat hij zich in zijn werk tot het uiterste inspant om anderen te helpen. Dit in combinatie met zijn jarenlange ervaring maken van Teun een zeer succesvolle vakman die zijn werk met passie en plezier uitvoert.

Teun heeft een opzegtermijn van twee maanden en is daarna beschikbaar voor zowel tijdelijke als vaste klussen voor 28 tot 32 uur in de week, met een salarisindicatie van €4.589,- (op basis van 32 uur per week).

Werkzaamheden

  • Contractbeheer Wmo zoals de bestuurlijk gevoelige dossiers van Wmo hulpmiddelen en Wmo vervoer/leerlingenvervoer (regionaal doelgroepenvervoer) en contracten als woningaanpassing, trapliften, medische advisering en taaltoetsen, taaltrainingen, collectieve verzekeringen etc.;
  • Inkoop en aanbesteding o.a. woningaanpassing, medische advisering, Wmo hulpmiddelen;
  • Beleidsadvies/advisering bestuur over diverse onderwerpen zoals Wet Taaleis, Voedselbank, AZC en statushouders, Werk en Inkomen (Participatiewet), cliëntervaringsonderzoek /continue feedback, handhaving sociale dienst, jeugdveiligheid en de financiële status van de eerder genoemde contracten.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

46

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Word, Excel en Powerpoint.