Peter (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Peter is een gedreven Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening. Met een master Sociale Geografie heeft hij veel inzichten op het aangrenzende gebied tussen Ruimtelijke Ordening en het Sociaal Domein. Tijdens zijn afstudeerstage bij een regionaal archief, heeft hij onderzoek gedaan naar stadsnostalgie, waar hij onderzocht hoe ouderen naar de stad kijken. Na het afstuderen kon hij bij een kleine gemeente in Noord-Brabant aan de slag als Beleidsondersteuner op de Omgevingswet en het Sociaal Domein.

Voor een project werkt hij momenteel samen met de afdelingen Welzijn, Zorg en Wonen, om te onderzoeken hoe ouderen langer thuis kunnen wonen. Ook biedt hij hier cartografische ondersteuning, zoals het maken van gezondheidskaarten. Nu Peter ervaring heeft opgedaan als Beleidsondersteuner, is hij klaar voor een nieuwe uitdaging als Beleidsadviseur Ruimtelijke Ordening. 

Peter is een bruggenbouwer, zoals hij dat tussen als sociaal geograaf tussen het Ruimtelijk en Sociaal Domein doet. Hij is multidisciplinair opgeleid, waardoor hij makkelijk tussen thema's kan schakelen. Ook is hij leergierig en blijft hij graag up-to-date door het bijwonen van congressen rondom ruimtelijke thema's. Zijn enthousiasme voor zijn vak uit hij in zijn nevenactiviteiten, zoals het schrijven van opiniërende stukken over stedelijke ontwikkeling. 

Peter is voor 36 uur per week beschikbaar, met een maand opzegtermijn. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.092,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Geven van advies over bewustwording erfgoed bij jongeren
  • Geven van advies over erfgoededucatie
  • Opzetten van educationele erfgoedtocht, o.a. een kroegentocht en een college. 

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

25

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Paint.Net, QGIS, Basis ArcGIS, Canva en MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access