Angela (Beleidsmedewerker Sociaal)

Angela is een ervaren Projectleider in het Sociaal Domein, die opzoek is naar een nieuwe uitdaging in de gemeentelijke sector. Met al bijna achttien (!) jaar werkervaring bij verschillende stichtingen en organisaties, is zij bekend met de praktijk en het beleid op de diverse pijlers in het Sociaal Domein. Zo begon zij haar carrière als Projectleider bij een welzijnsorganisatie voor ouderen, waarna zij de overstap maakte naar een stichting dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt stimuleert om te participeren. Bij een stichting voor mantelzorgondersteuning groeide Angela door tot Staffunctionaris, waar zij verantwoordelijk was voor het beleid omtrent informele zorg. Hier stond de Wmo transformatie centraal en werkte zij samen met gemeenten en andere ketenpartners. Ondanks dat Angela momenteel veel plezier haalt uit haar huidige werkzaamheden als Regisseur bij een stichting voor participatie, wil zij haar ervaring en kennis graag inzetten in een nieuwe uitdaging als Beleidsmedewerker Sociaal Domein.

Angela is gedreven om zich verder te ontwikkelen en hecht veel waarde aan zelfreflectie. Dat uit zich in het starten van een deeltijdopleiding, waarbij zij haar interesses kan verbreden. Angela is maatschappelijk betrokken en ziet graag waar ze het voor doet. Zij voelt zich dan ook thuis tussen de verschillende stakeholders. Daarnaast is zij oplossingsgericht, waarbij zij niet bang is om nieuwe inzichten te bieden.

Angela is per 1 februari 2019 (in overleg eerder) beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 4.000,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • In samensturing met medewerkers, vrijwilligers en deelnemers verder ontwikkelen aan de projecten:
    • Ondernemende Initiatieven, waarin mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt organisaties opzetten;
    • Vriendendienst, waarbij er een mensen met een ggz-achtergrond worden gekoppeld aan een maatje;
  • Onderhouden van contacten met gemeenten en inspelen op beleid;
  • Aangaan en onderhouden van netwerkcontacten, en het maken van afstemmingsafspraken met netwerkpartners;
  • Coachen, ondersteunen en faciliteren van initiatieven met als uitgangspunten de kernwaarden: Eigenheid, Eigenaarschap, Gezamenlijkheid en Groei & Ontwikkeling;
  • Aanvragen en verantwoorden van subsidies.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

51

Woonplaats

Doetinchem

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access