Janine (Beleidsmedewerker Sociaal)

Janine is een ervaren speler in het Sociaal Domein, die nu klaar is voor een nieuwe uitdaging als Beleidsmedewerker in de gemeentelijke sector. Janine is al ruim twintig (!) jaar werkzaam in de maatschappelijke ontwikkeling, waarbij zij binnen diverse organisaties heeft gewerkt. Zo heeft zij als Senior Adviseur bij een commissie in Afrika, buitenlandse overheden en Ngo’s geadviseerd over vrouwen- en kinderrechten. In Nederland heeft ze vier jaar gewerkt als Senior Beleidsadviseur inzake de transitie Jeugdzorg en implementatie meldcode. Na deze ervaring wilde Janine graag meer leren over de praktijk en ging zij aan de slag als Procesregisseur bij een organisatie voor huiselijk geweld. Ondanks dat Jet veel plezier haalt uit overleggen met regiogemeenten over huisverboden, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging in als Beleidsmedewerker Sociaal Domein.

Janine is gedreven en maatschappelijk betrokken. Zo heeft zij veel ervaring als vrijwilliger bij diverse organisaties. Persoonlijke ontwikkeling staat bij haar hoog in het vaandel, waardoor zij graag relevante cursussen volgt en momenteel een deeltijdstudie volgt. Ook helpt zij graag anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en is zij inzetbaar als trainer.

Janine heeft een maand opzegtermijn, waarna zij voor 24 tot 32 uur per week beschikbaar is. Haar salarisindicatie is € 4.100,- per maand, op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren procesregie op huisverboden en professionaliseren veiligheidsinschatting;
  • Onderzoeken en inschatten veiligheid thuis van bewoners 0 tot 100 jaar;
  • Uitzetten en uitvoeren crisisinterventies;
  • Overleggen met regiogemeenten afdelingen veiligheid ten aanzien van huisverboden;
  • Brainstormen over verbeteren effectiviteit samenwerking civiel en strafrecht in een denktank;
  • Verzorgen van interne en externe trainingen met betrekking tot partnermishandeling.

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

52

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access