Wendy (Beleidsmedewerker Regionaal Beleidsteam)

Wendy is een ervaren en maatschapelijk gedreven Beleidsadviseur Jeugd, met ruime ervaring in zowel de uitvoering als in het beleid. Door haar verleden als Jeugdconsulent weet ze precies wat er nodig is in de uitvoering. Het is dan ook geen verrassing dat het verbinden van uitvoering en beleid behoort tot haar specialismen. Dit geldt eveneens voor de vervingding/overlap met (passend) onderwijs en aangrenzende thema's. Momenteel werkt Wendy voor een middelgrote gemeente in Zuid-Holland, waar ze verantwoordelijk draagt voor eerder genoemde thema's. Wendy is echter toe aan een nieuwe uitdaging als Beleidsmedewerker waarin ze zich verder kan ontwikkelen als specialist op het gebied van Jeugd(zorg) en (passend)onderwijs.

Wendy is een zeer resultaatgerichte professional, die gemakkelijk zelfstandig, maar kadergericht te werk gaat. Ze is staat om partijen te verbinden en te sturen op processen en besluitvorming. Wendy is leergierig en constant bezig met haar persoonlijk ontwikkeling. Hier hoort uiteraard ook het op de hoogte blijven van ontwikkeling in haar werkgebied bij.

Wendy heeft een opzegtermijn van één maand en is vervolgens beschikbaar voor 36 uur per week. Haar salarisindicatie in conform schaal 10, trede 10.

Werkzaamheden

  • Ontwikkelen en implementeren van beleid met betrekking tot het PGB Jeugd, WMO en onderwijs;
  • Adviseren van de wethouder op bovengenoemde beleidsterreinen;
  • Als onderdeel van het Regionaal Beleidsteam verantwoordelijk voor 15 gemeenten met gedeelde belangen;
  • Ontwikkelen van regionaal beleid op het gebied van de verbinding onderwijs/jeugdhulp gericht op verbinding, ontschotting en inkoopvisie;
  • JeugdhulpPlus (gesloten jeugdzorg) i.s.m. de andere vier subregio's in Zuid-Holland.

 

Functie

Beleidsmedewerker Regionaal Beleidsteam

Leeftijd

39

Woonplaats

Zoetermeer

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

GWS, Suite4jeugd, SPSS, Excel, Outlook, VErseon