Fiona (Junior beleidsadviseur)

Fiona is een zeer getalenteerde Beleidsadviseur Wonen, met reeds twee jaar ervaring bij een woningbouwcoöperatie. Door een eerdere afstudeerstage voor een grote gemeente weet ze echter wel hoe het er binnen een gemeente aan toe gaat. In haar huidige rol werkt ze eveneens veel voor/samen met gemeenten. Zo was ze bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het tot stad komen van een toekomstvisie wonen voor een kleine gemeente in Gelderland en voor een project waarbij het verbeteren van de leefomgeving in een bekende 'Vogelaarwijk' centraal stond. Deze projecten hebben haar interesse aangewakkerd om vanuit een meer maatschappelijk oogpunt te werken. Ze hoopt zodoende een nieuwe uitdaging te vinden als Beleidsadviseur Wonen, maar nu voor een gemeente.

Fiona is een enthousiaste en gedreven professional die continue bezig is met haar persoonlijke ontwikkeling. Ze doet er alles aan om op de hoogte te blijven, om zo innovatieve oplossingen te kunnen aandragen, voor ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Fiona heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens beschikbaar voor 36 uur per week. Haar salarisindicatie ligt rond de € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Als projectleider verantwoordelijk voor verschillende strategische en innovatieve projecten op het gebied van wonen;
  • Opstellen van een toekomstvisie voor een dorpskern als onderdeel van een grotere gemeente in Gelderland;
  • Verantwoordelijk voor het tot stand komen van een visie op de leefomgeving in één van de 'Vogelaarwijken'.

Functie

Junior beleidsadviseur

Leeftijd

26

Woonplaats

Regio Nijmegen

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Access