Bernard (Interim Teammanager)

Bernard is een ervaren en resultaatgerichte Interim (project)manager. Vanuit zowel lijn- en staffuncties gaf hij succesvol leiding aan teams, programma’s en projecten in het Sociaal Domein (Werk & Inkomen, Jeugd, WMO) en binnen de lokale overheid.

Zijn expertise is onderzoek doen naar en vervolgens projectmatig
uitvoering geven aan de vraagstukken die er liggen en met teams samen resultaten boeken. Met de opdrachtgever de opgaven kaderen, de heldere doelen stellen en deze vervolgens planmatig uitwerken, concreet implementeren én borgen in de bedrijfs-voering van de organisatie, dat zijn de kwaliteiten van Bernard.
Hij is de Manager met kennis van zaken van zowel de inhoud, als van de bedrijfsprocessen van het gehele Sociaal Domein binnen gemeenten. Hij is analytisch, overziet de context, doorziet knelpunten en houdt het overzicht. Verder schakelt hij eenvoudig tussen strategie en operatie en heeft hij oog voor organisatorische
gevoeligheden. Daarnaast delegeert hij gemakkelijk, geeft hij medewerkers vertrouwen en ruimte voor ontplooiing. Door zijn coachende en zakelijke stijl stimuleert en verbindt hij de professionals en weet hij gedragen resultaten te boeken.
Het realiseren van dergelijke (verander)opgaven lopen als de rode draad door zijn loopbaan. Kortom, de ondernemende hands-on (project)manager en gedreven bouwer die gedragen oplossingen implementeert.

Bernard is in overleg beschikbaar voor interim en projecten. Indicatie van het uurtarief is euro 85,- per gewerkt uur (exclusief reiskosten).

Werkzaamheden

Projectleider bedrijfsvoering van het team Jeugd & Gezins-Hulp

  • Verantwoordelijk voor het onderzoek naar effectieve en efficiëntere bedrijfsvoering (kosten en proces), de herinrichting en implementeren van de bedrijfsprocessen. Concreet betekent dit het management adviseren, ondersteunen bij het sturen op kosten en herinrichten van de operationele bedrijfsprocessen, informatievoorziening (KPI’s) en onderliggende ICT.

Functie

Interim Teammanager

Leeftijd

56

Woonplaats

Utrecht

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook