Emile (Senior beleidsadviseur Wmo, BW/MO)

Emile is een Senior Beleidsadviseur WMO / Sociaal Domein, met ruim vijf jaar relevante beleidservaring, voor verschillende gemeenten. Zijn expertise en voornaamste interesse gaat uit naar de thema's Beschermd Wonen (BW) en Maatschappelijke Opvang (MO). Zo is hij onder andere voorzitter van het regionaal ambtelijk overleg, maar ook ambtelijk secretaris bij het regionaal bestuurlijk overleg, aangaande BW en MO.

Daarnaast draagt hij verantwoordelijkheid voor de inkoop en het bestuurlijk aanbesteden en het aanpalende subsidiebeleid. Een uitgebreid en uitdagend takenpakket, maar helaas ontbreekt het Emile aan de gewenste doorgroeimogelijkheden. Emile staat dan ook open voor een nieuwe uitdaging, in de rol van Projectleider, of als Strategisch Beleidsadviseur.

Emile is het beste te omschrijven als een resultaatgerichte, communicatief vaardige en analytisch sterke teamspeler. Hij gaat de discussie niet uit de weg, maar weet daarentegen betrokkenen juist te verbinden en te mobiliseren. Zijn hoge kennisniveau, als gevolg van zijn leergierigheid, sterkt hem in de overtuiging die nodig is om (in groepsverband) tot besluitvorming te komen.

Emile is in overleg snel beschikbaar, voor 36 uur per week. Zijn salarisindicatie is € 4.840,- op basis van 36 uur per week.

Werkzaamheden

  • Projectleider voor het project t.a.v. de decentralisatie op het gebied van Beschermd Wonen (BW) en Maatschappelijke Opvang (MO);
  • Accountmanager voor de aanbieders van BM en MO;
  • Verantwoordelijk voor de Inkoop (bestuurlijk aanbesteden) m.b.t. BW en ambulante ondersteuning;
  • Verantwoordelijk voor (het opstellen van) subsidiebeleid MO;
  • Voorzitter van het regionaal ambtelijk overleg BW en MO;
  • Ambtelijk secretaris voor het regionaal bestuurlijk overleg BW en MO;
  • Aanjager van de uitstroommogelijkheden BW en MO;
  • Opstellen van verordeningen en beleidsregels WMO.

Functie

Senior beleidsadviseur Wmo, BW/MO

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Corsa / Corsa NXT, Mozard, Liber, Key2Subsidies, Centric / Suite, ZorgNed, C2GO