Renske (Beleidsadviseur Jeugd)

Renske is een Beleidsadviseur Jeugd, met ruim acht jaar relevante ervaring zowel voor gemeenten, alsmede voor het Nederlands Jeugd Instituut (NJI). In haar rol als Beleidsadviseur droeg zij zowel de inhoudelijke- als coördinerende verantwoordelijkheid ten aanzien van de transformatie jeugdhulp. Hierbij was zij tevens actief als vertegenwoordiger van de gemeente in het bovenregionaal overleg tussen omliggende gemeenten en de provincie. Renske heeft zodoende een karrenvracht aan kennis en ervaring opgedaan met betrekking tot bovengenoemde-, maar ook op aanpalende thema's zoals Jeugd-GGZ en de pilot verbinding POH-JGGZ (PraktijkOndersteuner Huisarts - Jeugd Geestelijke Gezondheidszorg), waarbij zij gold als één van de initiatiefnemers. Haar kennis, ervaring en persoonlijkheid is een aanwinst op strategisch/senior niveau, voor iedere gemeente.

Het kunnen leggen van de verbinding tussen theorie en praktijk is iets wat Renske tot in detail beheerst. Haar academische, maar ook praktijkgerichte achtergrond is een hiervoor een belangrijke pijler. Renske is organisatorisch zeer sterk, waardoor ze goed structuur en richting kan bieden in projecten en processen. Als persoon en professional is zij verder het beste te omschrijven als enthousiast, flexibelverbindend en zowel communicatief als analytisch zeer vaardig.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week en heeft een salarisindicatie conform schaal 11 trede 10 van de CAR-UWO cao. 

Werkzaamheden

In opdracht van BMC Implementatie op detacheringsbasis gewerkt aan een tweetal opdrachten, respectievelijk bij de gemeente Houten en de Gemeente Oosterhout.

Gemeente Houten (januari 2015 t/m december 2016)

  • Per 1 januari 2017 in vaste dienst overgenomen door dee gemeente, na een succesvolle detacheringsperiode van 2 jaar. Zie werkzaamheden in de werkervaring hierboven.

Gemeente Oosterhout (september 2014 t/m december 2014

  • Inhoudelijk adviseren t.a.v. het regionaal inkoopbeleid en het lokale subsidiebeleid
  • In de rol van coördinator verantwoordelijk voor het afstemmingsoverleg op het gebied van Jeugd en Veiligheid

Functie

Beleidsadviseur Jeugd

Leeftijd

32

Woonplaats

Regio Arnhem

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Corsa, SPSS, Sharepoint, Acces, MS Office: Word, Excel, PowerPoint