Mark (zelfstandige)

Mark is een ervaren Stedenbouwkundige / Planoloog met ruim acht jaar relevante gemeente-ervaring. Door zijn uitgebreide geschiedenis als Projectleider en Ontwerper voor verschillende architectenbureaus heeft hij bovendien ervaring in de uitvoering en is hij in staat om de verschillende en vaak uiteenlopende belangen samen te brengen en te managen. Mark heeft in de afgelopen jaren gewerkt aan verschillende inpassingsvraagstukken en herbestemmingsprojecten, maar hij haalt ook enorm veel energie uit plannen die niet 1, 2, 3 binnen bestaande bestemmingsplannen passen. 

De ontwikkelingen in het ruimtelijk domein volgen elkaar in rap tempo op. Mark beseft zich dit als geen ander en hij doet er dan ook alles aan om op de hoogte te blijven. Hij volgt hiervoor bijvoorbeeld regelmatig cursussen m.b.t. Beleidskunde en/of Bestemmingsplannen. Mark valt verder het beste te omschrijven als een pragmatische, projectmatig werkende op-en-top professional die graag samenwerkt en doelgericht te werk gaat.

Mark heeft een opzegtermijn van één maand en is vervolgens beschikbaar voor 32 uur per week. Hij staat open voor zowel vaste als tijdelijke functies.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de realisatie- en het tot stand komen van een Programma van Eisen, voor de ontwikkellocatie Valkenburg in het stedenbouwkundig plan
  • Verantwoordelijk voor de voorbereiding van het bestemmingsplan met verbrede reikwijdte
  • Coördineren van betrokken adviseurs, zowel intern en extern

Functie

zelfstandige

Leeftijd

48

Woonplaats

Regio Den Haag

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uistekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Vectorworks, Autocad, ArchiCad, Microstation, 3DS max, Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign, Excel