Nathan (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Nathan is jong, ambitieus, gedreven en al zeer ervaren. Al bijna vijf jaar is hij werkzaam binnen gemeentelijke beleidsfuncties. Als ZZP'er heeft Nathan opdrachten uitgevoerd bij vijf verschillende gemeenten in de rol van projectleider en beleidsadviseur. Nathan is gespecialiseerd op het gebied van Wonen en Duurzaamheid. Hij wilt graag de kracht van de overheid bundelen met de creativiteit van de samenleving en zijn expertise inzetten om een bijdrage te leveren aan projecten die een flexibele en duurzame leefomgeving bevorderen.

Als kind was Nathan al bezig met het tekenen van steden. De keuze voor de Bachelor Sociale Geografie en Planologie en master Planologie was dan ook een logische keuze. Via een werkervaringsplek heeft hij geïnvesteerd in de start van zijn gemeentelijke carrière. Hieruit blijkt wel hoe ambitieus Nathan is. Je kan hem gewoon in het diepe gooien. Hij houdt van uitdagingen, want hier heeft hij veel van geleerd.

Over uitdagingen gesproken, het is weer tijd voor een nieuwe. Nathan is voor uw gemeente per direct beschikbaar voor 28-32 uur in de week. Wij kunnen Nathan aanbieden voor een uurtarief van € 80,- (incl. reiskosten en excl. Btw).

 

 

Werkzaamheden

Bevorderen van de internationalisering van de Nationale Omgevingsvisie (NOVI) middels overleg en doen van voorstellen. Samenwerking tussen de provincies, Rijksoverheid, Unie van Waterschappen en de VNG.

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

28

Woonplaats

Regio Nieuwegein

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Word, Excel en Powerpoint.