Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Erwin (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Erwin heeft ruim 26 jaar ervaring als Projectleider Ruimtelijke Ordening binnen gemeenten, met focus op Gebiedsontwikkeling, Leefomgeving en Volkshuisvestiging. Bij deze projecten lag de nadruk op stedelijke ontwikkeling en integraal werken op diverse thema's waarbij diverse in- en externe partijen bij betrokken zijn geweest. Zo was hij nadrukkelijk betrokken bij het initiëren van het bestemmingsplan inzake de herontwikkeling van diverse gebieden. Dit betreft de bouw van een nagenoeg energie neutrale sporthal en 34 woningen in landschappelijke setting. Daarnaast was Erwin ook verantwoordelijk voor de revitalisering en herinrichting van de openbare ruimte van het centrum en voor de ontwikkeling van een energie neutrale woonwijk van circa 100 woningen. Hiervoor is in 2018 het stedenbouwkundig masterplan vastgesteld wat op de dag van vandaag nog steeds wordt gezien als een groot succes.

Erwin is een echte bruggenbouwer, met goede communicatieve en sociale vaardigheden. Hij gaat graag projectmatig te werk, en kan tevens uit de voeten in de rol van leidinggevende. Erwin is flexibel en maakt nieuwe onderwerpen snel eigen.

Erwin is in overleg beschikbaar voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:

  • De plaatsing en exploitatie van 90 vakantiewoningen op het strand van Julianadorp voor de periode maart-oktober 2019;
  • Namens Landal contactpersoon en aanspreekpunt voor gasten, gemeente, Rijkswaterstaat, Hoogheemraadschap.

Functie

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Leeftijd

50

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Outlook, Office, Word, Excell, Powerpoint