Leon (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Leon is een ervaren Projectleider / Teammanager Ruimtelijke Ordening met specifieke kennis en ervaring binnen o.a. interne zaken, beheer en onderhoud, buitendienst, wegen en verkeer, bouwen en milieu, ruimtelijke ordening , bouw- en woningtoezicht, vergunningverlening, toezicht en handhaving, recreatie en toerisme, communicatie en bestuurondersteuning. Zo was hij verantwoordelijk voor de herontwikkeling van verschillende locaties zoals de bouw brandweerkazerne, sloop van diverse gebouwen, herinrichting van het terrein en verkoop van een gebouw aan een kerkgenootschap, verplaatsen geitenwei en sloop noodlokalen bij een groot gemeente.

Hij heeft een coachende stijl van leidinggeven gecombineerd met duidelijke grenzen en spelregels. Zijn werkstijl is resultaat- en klantgericht, operationeel georiënteerd en enthousiasmerend.

Leon is in overleg beschikbaar voor 36 uur per week. 

Werkzaamheden

Als zzp'er werkzaam voor diverse gemeenten en organisaties voor verschillende projecten binnen Ruimtelijke Ordening en Gebiedsontwikkeling. Werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Manager voor algemeen management met specifieke kennis en ervaring binnen o.a. interne zaken, beheer en onderhoud, buitendienst,wegen en verkeer, bouwen en milieu, ruimtelijke ordening , bouw- en woningtoezicht, vergunningverlening, toezicht en handhaving, recreatie en toerisme, communicatie en bestuursondersteuning.
  • Coachende en begeleiding;
  • Leidinggeven geven aan verschillende (middelgrote rond de 12 mensen) teams;
  • Verbinder (tussen uitvoerende medewerkers, directie en bestuur).

Onder andere gewerkt voor de gemeenten Heemskerk, Cromstrijen, Schouwen-Duiveland, Cranendonck, Rijnwoude, Purmerend, Loon op Zand, Rotterdam en Veere. 

Functie

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Leeftijd

50

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Office, Outlook, Excell, Powerpoint, Word