Iepe (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Met ruim 10 jaar ervaring is Iepe een zeer ervaren Projectmanager | Projectleider Ruimtelijke Ordening en Civiele Techniek. In deze jaren is hij bij diverse gemeenten werkzaam geweest in de verschillende fases van projecten: van initiatiefase tot en met de realisatiefase. Hij zet een transparante projectstructuur op, waarin tot op de juiste hoogte aandacht is voor de relevante input. Zo was hij nadrukkelijk betrokken bij het initieren van een pilot waarbij bewoners en ondernemers hun ideeën konden neerleggen voor wat betreft de inrichting van de buitenruimte. Dit project was zeer succesvol en de gemeente heeft nog steeds profijt van de open en samenwerkende sfeer die tussen bewoners / ondernemers en de gemeente is ontstaan naar aanleiding van dit project. Het project heeft zelfs de aandacht getrokken van VNG International, voor wie, tezamen met hun buitenlandse gasten, Iepe een presentatie van de aanpak heb mogen geven. Vanuit zijn ervaring als projectinformatiemanager is Iepe scherp in het creëren van een duidelijk informatiefundament, vanuit hetzelfde fundament vindt besluitvorming plaats en wordt de omgeving meegenomen in het traject. Na het aflopen van zijn meest recente project is Iepe per direct op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectmanager | Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling. 

Iepe is enthousiast, gedreven en resultaatgericht waarbij zijn passie ligt in het leggen van verbindingen tussen betrokken partijen en het samenwerken met en het aansturen/coachen van professionals van diverse disciplines. Hierdoor is hij olie voor de motor die de (project)organisatie nodig heeft. Inzicht, overzicht en duidelijkheid in een project zijn in zijn ogen cruciaal om binnen een acceptabele termijn een goed resultaat te behalen. Zijn communicatievaardigheden en analytisch vermogen helpen hem bij het verkrijgen van inzicht in de situatie van de opdrachtgever en de belanghebbenden en het realiseren van oplossingen.

Iepe is per direct beschikbaar voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:

  • Optreden als Projectleider. Deze gemeente kent grote ontwikkelingen in de kern Cadzand-Bad, waar grote uitbreidingen en nieuwe vestigingen van hotels en recreatieve appartementen gerealiseerd zullen gaan worden. Hoewel de functienaam anders doet vermoeden behelst de functie de rol van projectleider voor deze ontwikkelingen;
  • Ondersteunen bij het ontwikkelen van een efficiënte werkwijze met een projectmatige aanpak;
  • Begeleiden van juniormedewerkers in hun verdere ontwikkeling in het vakgebied.

Functie

Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde

Leeftijd

43

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

Meer dan €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans, Duits, Indonesisch

Computervaardigheden

Outlook, Word, Office, Excell, Powerpoint