Harry (Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein)

Harry is een ervaren Projectleider / Procesregisseur Sociaal Domein met ruim twintig jaar ervaring bij diverse gemeenten. Door zijn functies en opdrachten in de laatste twintig jaar heeft hij de nodige kennis van het brede zorgveld vergaard en was hij verantwoordelijk voor diverse integrale projecten waarbij diverse in- en externe partijen bij betrokken zijn geweest. Harry is goed op de hoogte van de bestuurlijke verhoudingen en besluitvorming en overlegstructuren en heeft een sterke basis voor het meehelpen organiseren van en keuzes maken in (hulp)processen. Door zijn functies bij uitvoerende (welzijns)organisaties, zijn maatschappelijke betrokkenheid en via een uitgebreide kennissenkring is Harry goed op de hoogte van de problemen en / of ondervonden belemmeringen van zorgvragers. In de loop der jaren heeft Harry vele beginnende medewerkers of in nieuwe functies startende collega’s begeleidt. Zijn ervaring op het gebied van planning, proces- en projectmanagement levert een bijdrage aan het functioneren van de startende regisseurs, maar ook aan dat van andere medewerkers en het team in het algemeen. Hij is dan ook goed in het begeleiden in de keuzes die binnen ondersteuningsprocessen moeten worden gemaakt en is hij in staat om op correcte en adequate wijze (zorg)partners op hun verantwoordelijkheden aan te spreken.

Hij gaat graag projectmatig te werk waarbij leidinggeven geen probleem is. Het verbinden van verschillende betrokken partijen en het aanpakken van knelpunten op het gebied van Sociaal Domein gaat hem dan ook goed af. Zijn politieke- en organisatiesensitiviteit maakt hem tot een betrouwbare en discrete sparringpartner. Harry is het beste te omschrijven als een resultaatgerichte, communicatief vaardige en analytisch sterke teamspeler. Hij gaat de discussie niet uit de weg, maar weet daarentegen betrokkenen juist te verbinden en te mobiliseren.

Harry is in overleg 36 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor:

  • Om in korte tijd nieuwe welzijnskaders voor de gemeente op te stellen met als belangrijkste doelstelling de zelfredzaamheid van inwoners te versterken;
  • Na een intensieve periode met o.a. veel gesprekken met betrokken organisaties heeft op 2 juli 2019 de gemeenteraad “Het Barendrechts welzijnskader 2019” vastgesteld.

Functie

Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein

Leeftijd

59

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Outlook, Word, Powerpoint, Excel