Lisa (Overheid Overig)

Lisa heeft heel veel ervaring in het sociaal domein als Projectleider en senior Beleidsadviseur met een specialisatie op de thema’s Schuldhulpverlening en Communicatie. Zo heeft zij diverse projecten onder haar hoede gehad bij verschillende gemeenten en organisaties. Zo was zij nadrukkelijk betrokken bij het project van de Raad van State, waarbij zij als projectleider een publiek-private samenwerking met HiiL genaamd 'Het Platform Rechtwijzer Uit Elkaar' heeft ontwikkeld. Het project heeft een online platform ontwikkeld. Hiermee was het mogelijk om tijdens een echtscheiding online afspraken te maken en zo het proces en werkzaamheden te versnellen. Het project was zo succesvol, dat het een nominatie Crystal Scale Raad van Europa heeft mogen ontvangen.

Lisa fungeert als spin in het web voor consulenten, beleidsmedewerkers, de organisatie en de teamleider(s). Ze levert een bijdrage aan de totstandkoming en borging van (nieuwe) producten en werkwijzen. Hierbij kijkt ze breder dan alleen de Schuldhulpverlening en Communicatie. Zo neemt zij het voortouw om deze veranderingen te realiseren en heeft daarbij oog voor de veranderingen die een organisatie nodig heeft en is in staat mensen en verschillende werkvelden aan elkaar te verbinden. 

Lisa is in overleg beschikbaar voor 24 uur per week.

Werkzaamheden

Voor korte of wat langere tijd ben ik inzetbaar in het sociaal domein. Als projectleider, teamleider of adviseur. Lopende projecten op het moment:

  • Proces- en innovatiemanager voor Zuidweg & Partners BV
  • Strategisch communicatie adviseur voor Stichting CAV
  • Consulent a.i. voor het Geldloket te Amersfoort

Functie

Overheid Overig

Leeftijd

43

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Cognos, GWS (suite), Socrates, Office, Outlook, Excel, Powerpoint