Maryam (coördinator/regisseur jeugdoverlast)

Maryam is een ervaren Projectregisseur met ruim vijftien jaar ervaring op zowel Jeugd, Onderwijs en Veiligheid. Het leggen van de verbinding tussen deze thema's is hierbij haar specialiteit. Momenteel zet ze haar kennis en ervaring in voor een gemeente in Zuid-Holland, waar ze als Projectcoördinator verantwoordelijk is voor onder andere het harmoniseren van het beleid op de verbinding jeugdhulp en veiligheid. In deze grote verscheidenheid aan projecten werkt ze op strategisch niveau samen met diverse in- en externe partijen, en van verschillende gemeenten. Maryam zou graag weer op regionaal niveau aan de slag gaan, om zo meer binding te krijgen met de uitvoering en resultaten in de praktijk. Na het succesvol afronden van haar laatste project is Maryam op zoek naar een volgende uitdaging. 

Maryam is een verbinder die in staat is om verschillende stakeholders bij elkaar te brengen, zelfs in een politiek-bestuurlijke omgeving met tegenstrijdige belangen. Ze heeft een helikopterview, en kan daardoor goed overzicht en controle houden op het budget en de planning. Met haar inhoudelijke kennis zit het ook wel snor, evenals met haar communicatieve vaardigheden. Maryam is zeer bedreven, en bovenal ervaren, in het verzorgen van onder andere presentaties en workshops.

Maryam is in overleg voor 36 uur per week beschikbaar. 

Werkzaamheden

Aanpak problematische groepen en groepsgedrag binnen de gemeente Nissewaard.

Onderzoek opname groepsaanpak van de jongeren. Regisseren van overleggen m.b.t jongerenoverlast. Rapporteren,gesprekken voeren met burgemeester,OM,Politie en andere wijkpartijen.

Functie

coördinator/regisseur jeugdoverlast

Leeftijd

43

Woonplaats

Rotterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Arabisch

Computervaardigheden

Excel, Word, Oulook, Powerpoint