Hein (Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein)

Hein is een energieke en gedreven Projectleider, Wijkregisseur, Projectadviseur, met specifieke kennis en ervaring op het gebied van Wonen. Met ruim dertig jaar ervaring in uitvoerende, beleidsmatige en leidinggevende functies, zowel binnen verschillende gemeenten als in corporatiesector, is Hein in staat om complexe en strategische opgaven zelfstandig tot een goed einde te brengen. Recentelijk heeft hij in samenwerking met woningcoöperaties, zorgpartijen, huurders en andere overheden de gemeente geadviseerd ten aanzien van het bouwprogramma en de ontwikkelingen met betrekking tot volkshuisvesting. Andere projecten waarin hij een vooraanstaande rol speelde zijn onder andere de implementatie van de blijverslening, het ontwikkelen van een woningbouwstrategie en de uitvoering van een cofinancieringsregeling voor economische ontwikkeling. Hij heeft zijn laatste project met succes weten te afronden en kijkt uit om te starten met een nieuw project.

Hein krijgt veel energie van complexe, strategische klussen, waarbij hij zijn analytisch denkvermogen, talent voor sociale interacties en creativiteit ten volle kan benutten. Zijn kracht ligt in de kalmte en overzicht wat hij binnen een team kan brengen. Met zijn helicopterview en vermogen om een goed vertrouwensband te creëren, zorgt ervoor dat hij met succes in- en externe partijen samen kan brengen.

Na het afronden van zijn laatste project is Hein per direct voor 36 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

Sociale begeleiding en bewonersparticipatie bij een omvangrijke verbeteropgave in een context van hoge verwachtingen en beperkte middelen. Voeten in de klei en tegelijk schakelen op allerlei niveaus. Het monumentale Vreewijk is een wijk met uitdagingen.

Functie

Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein

Leeftijd

66

Woonplaats

Rotterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Engels, Nederlands

Computervaardigheden

.