Caitlin (Communicatie Medewerker)

Caitlin is een talentvolle Communicatieadviseur met ruim vijf jaar ervaring, met specialisatie in Burgerparticipatie. Caitlin is in haar huidige functie verantwoordelijk voor het tot stand komen- en de uitvoering van een project gericht op het binden en boeien van de lokale jeugd. Daarnaast ondersteunt ze bij een project waarbij inwoners gestimuleerd worden in het vinden van werk, d.m.v. opleidingen gefinancierd door de gemeente. Tevens heeft Caitlin ervaring opgedaan bij verschillende gemeenten op Burgerparticipatie. Zo was zij verantwoordelijk voor diverse projecten waarbij een groot aantal in- en externe partijen bij waren betrokken. Haar werkzaamheden bestonden onder andere uit ondersteuning bij beleidsplannen, pers beantwoorden en persberichten schrijven en het schrijven van communicatieplannen.

Het kunnen leggen van de verbinding tussen theorie en praktijk is iets wat Caitlin tot in detail beheerst. Haar praktijkgerichte achtergrond is een hiervoor een belangrijke pijler. Caitlin is organisatorisch zeer sterk, waardoor ze goed structuur en richting kan bieden in projecten en processen. Als persoon en professional is zij verder het beste te omschrijven als enthousiast, flexibel, verbindend en zowel communicatief als analytisch zeer vaardig.

Caitlin is in overleg voor 36 uur per week beschikbaar. 

Werkzaamheden

Als interne projectleider plan, organiseer en beheer ik trainingen, MBO opleidingen op het gebied van afvalbeheer en openbare ruimte. Dit allemaal in samenwerking met de klant. Daarnaast ontwikkel ik opleidingsplannen voor verschillende klanten.

Functie

Communicatie Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

Outlook, Excel, Powerpoint