Rogier (Beleidsmedewerker Sociaal)

Rogier is een zeer talentvolle Beleidsadviseur Sociaal Domein, met reeds twee jaar ervaring op de thema’s werkgelegenheid en armoedebestrijding. Na zijn Master Internationale Betrekkingen maakte hij vrij snel de overstap naar het Sociaal Domein bij een gemeente in Zuid-Holland en daar is hij inmiddels niet meer weg te denken. Hij heeft zich als alleskunner ook sociaal breed bewezen en heeft daarnaast ook veel ervaring opgedaan in procesbegeleiding bij het afsluiten van een internationale samenwerkingsovereenkomst op stedelijk niveau.

Rogier is een bruggenbouwer, die makkelijk de verbinding legt tussen aangrenzende thema's. Hij is een echte zelf-starter, die zowel sociaal als communicatief zeer vaardig is en zich zodoende snel aanpast aan zijn omgeving en de betreffende opdracht. Rogier is organisatorisch sterk en heeft een uitstekend gevoel voor planning en het stellen van prioriteiten. Hij kan ook uit de voeten als Projectleider, bijvoorbeeld in een rol waarin ze meer op de processen zit dan puur op de inhoud.

Rogier is per direct beschikbaar voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Raadslid namens Lokalen Hoeksche Waard (LHW) Portefeuilles: Economie en werkgelegenheid, gebiedsmarketing, communicatie, cultuur en erfgoed, dienstverlening. Onderdeel van de coalitie CDA?SGP?LHW?CU (±10 uur per week)

Functie

Beleidsmedewerker Sociaal

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Engels, Nederlands, Duits

Computervaardigheden

Word, Outlook, Powerpoint