Sibel (Beleidsmedewerker WMO)


Sibel neemt al ruim 7 jaar ervaring in het sociaal domein en een academische achtergrond met zich mee. Zo was Sibel voor diverse gemeenten in Zuid-Holland werkzaam en is ze commissielid voor de gemeenteraad van een gemeente in Zuid-Holland. Ze heeft dan ook ervaring in beleidsstukken in het sociaal domein, alle aanvragen (maatwerkvoorzieningen en individuele voorzieningen), huisbezoeken afleggen, telefonisch uitvragen, verslaglegging en indiceren van WMO-voorzieningen. In haar werk als Ambulant Gezinsbegeleider (SPW) was ze verantwoordelijk voor het begeleiden van cliënten met psychische problemen / stoornissen, waarbij Sibel onder andere verantwoordelijk was voor de screening / intake van nieuwe aanmelding, het indienen van aanvragen voor WMO-indicatie tevens met cliënten - ook nagaan of er recht is op bepaalde WMO hulpmiddelen - en aanvragen en aanwezig zijn bij het keukentafelgesprek.

Sibel kan heel goed zelfstandig opereren, mede doordat ze zeer gestructureerd en methodisch te werk gaat. Ze heeft dan ook weinig moeite om zich aan te passen aan de werkwijze en de verschillende systemen die komen kijken bij een nieuwe uitdaging. Kenmerkend is dat zij zich zelfstandig heeft ingelezen in de veranderde wet en regelgeving omtrent de WMO.

Sibel is in overleg beschikbaar voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Opdrachten:
  • Gemeente Lansingerland Begeleiding Light indiceren;
  • ROGplus: Maassluis/Schiedam/Vlaardingen alle aanvragen;
  • Gemeente Leidschendam-Voorburg Alle aanvragen;
  • Gemeente Den Haag Casemanager Wijkteam Morgenstond Wateringse Veld;
  • Gemeente Den Haag Achterstandenteam Alle aanvragen(maatwerkvoorzieningen en individuele voorzieningen). Huisbezoeken afleggen en telefonisch uitvragen. Verslaglegging en indiceren van WMO-voorzieningen.

Functie

Beleidsmedewerker WMO

Leeftijd

40

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Engels, Nederlands, Duits, Punjabi, Urdu

Computervaardigheden

Powerpoint, Excell, Microsoft