Charlize (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Charlize is een zeer ervaren Projectleider Gebiedsontwikkeling met ruim tien jaar gemeentelijke ervaring. In deze periode was zij als leidinggevende verantwoordelijk voor verschillende projecten binnen het brede speelveld van ruimtelijke ordening. Daarnaast was Charlize als project- en programmaleider kunst & cultuur ook verantwoordelijk voor het opstellen van een cultuurplan, marketing & communicatie, fondswerving, het verbinden & aanjagen van initiatieven, alsook gedelegeerd opdrachtgever zijn voor cultuurprojecten


De combinatie van inhoudelijke kennis en de commerciële en resultaatgerichte drive maken haar tot een zeer bekwaam vakvrouw. Charlize is een erg sociaal en welbespraakt type, met leidinggevende ervaring en kwaliteiten. Als teamplayer pur sang weet zij het beste uit haar collega's en zichzelf te halen. Door haar commerciële achtergrond beschikt zij bovendien over de nodige cont(r)actuele- en onderhandelingsvaardigheden.


is per direct beschikbaar voor 36 uur per week.

Werkzaamheden

Opdrachten uitgevoerd voor de gemeente Delft, gemeente Rotterdam, Woonbron, Vestia
2010-2012: programmering kunst & cultuur tijdens de vernieuwing van de buurt Poptahof te Delft voor de Projectorganisatie Poptahof (een publiek-privaat samenwerkingsverband tussen de gemeente Delft en Woonbron Delft). Als project- en programmaleider kunst & cultuur verantwoordelijk voor het opstellen van een cultuurplan, marketing & communicatie, fondswerving, het verbinden & aanjagen van initiatieven, alsook gedelegeerd opdrachtgever zijn voor cultuurprojecten (begroting op jaarbasis: €150.000,=) en subsidiegever aan een lokale cultuurstichting Popta! Cultura Bunta.
2009-2010: vitaliseringplan winkelcentrum voor Projectorganisatie Poptahof te Delft, als projectleider verantwoordelijk voor het maken en het uitvoeren van het plan waarin verbindingen zijn gelegd met creatieve ondernemers, cultuurprojecten en winkeliers (begroting €80.000,=)
2008-2009: ontwikkeling van 6 openbare binnentuinen voor Vestia Rotterdam Zuid in samenspraak met de buurt, als projectleider verantwoordelijk voor de voorbereiding van het project, van initiatief tot en met bestek (begroting: €1.500.000).
2008-2009: vernieuwing van 700 privétuinen voor Vestia Rotterdam Zuid, als initiatiefnemer en projectleider verantwoordelijk voor de (beleids) ontwikkeling en uitvoering van het tuinenproject (begroting: €1.300.000,=).

Functie

Projectleider Gebiedsontwikkeling

Leeftijd

45

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels

Computervaardigheden

Microsoft Office, CMS, Powerpoint