Irene (Medewerker Burgerzaken)

Irene heeft ruim tien jaar ervaring als allround medewerker Burgerzaken. Ze heeft zodoende ruime ervaring opgedaan op alle werkzaamheden op het gebied van burgerzaken en de burgerlijke stand. Daarnaast is Irene tijdelijk coördinator geweest van twee teams en behoorde ook de volgende taken tot haar werkzaamheden: sollicitatie gesprekken voeren, facturen accorderen, functionering gesprekken voeren en klachten afhandelen. Irene hoort thuis op de afdeling Burgerzaken, ze werkt secuur en is erg vriendelijk. Collega’s en burgers helpen is dan ook wat ze het liefste doet. Irene is een medewerker Burgerzaken in hart en nieren, die graag wisselt van gemeente zodat ze met haar ervaring van toegevoegde waarde kan zijn.

Irene valt in kernwoorden het beste te beschrijven als resultaatgericht, enthousiast, vriendelijk, collegiaal en kundig. Ze helpt graag anderen, maar kan zich ook goed focussen op haar eigen werkzaamheden. In haar vorige functie heeft Irene bewezen, ook goed achterstanden weg te kunnen werken. Bovendien heeft ze zich staande weten te houden in een team waar veel veranderingen gaande waren. Irene past zich eenvoudig aan en pakt snel dingen op.

Irene is in overleg per oktober 2021 via Extra Talent op basis van detachering beschikbaar en werkt bij voorkeur 36 uur per week.

Functie

Medewerker Burgerzaken

Leeftijd

43

Woonplaats

Purmerend

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS office