Eva (Beleidsadviseur Jeugd)

Interesse in het sociaal domein loopt als een rode draad door Eva haar studie- en werkloopbaan heen. Als reeds afgestudeerde bestuurskundige is het haar ambitie om in de gemeentelijke overheid een bijdrage te leveren aan de ondersteuning van (kwetsbare) burgers die een beroep doen op het sociaal vangnet van de overheid om daarna weer stappen te kunnen maken. Dit doet ze met een open, omgevingsbewuste houding en scherpe analytische blik.

Tijdens haar vorige banen is Eva voor veel projecten met gemeenten in aanraking gekomen op het terrein van het sociaal domein. Bij het lectoraat deed ze dat voornamelijk vanuit een projectmatige functie, en bij het onderzoeksbureau deed ze dat voornamelijk vanuit een onderzoeksfunctie. Haar werkervaring richt zich op de thema’s werk & inkomen, onderwijs, inburgering en jongeren. Eva werkt op dit moment als Contractmanager Jeugdhulp bij een G4 gemeente. Hier houdt ze zich voornamelijk bezig met het organiseren van gezamenlijke overleggen, de voortgang van de beoordelingen van alle aanvragen en deze registeren in een overzicht. 

Eva is van nature vrolijk, energiek en positief ingesteld. Ze presteert goed onder druk en communiceert makkelijk met gesprekspartners van elk niveau. Ze kan haar eigen werk organiseren, maar is ook zeker een fijne collega om mee samen te werken: transparant, behulpzaam, flexibel, veelzijdig en iemand die denkt in oplossingen. Daarnaast heeft ze een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is ze integer. 

Eva is in overleg eind 2021 beschikbaar en werkt bij voorkeur 32-36 uur per week.

Functie

Beleidsadviseur Jeugd

Leeftijd

25

Woonplaats

Rotterdam

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, SPSS en WordPress