Annemiek (Consulent Inkomen)

Een senior inkomensconsulent/ klantmanager rechtmatigheid. Annemiek werkt nu bijna tien jaar op basis van detachering waardoor ze veel kennis en ervaring heeft opgedaan bij verschillende gemeenten. Van kleine gemeente tot grote gemeente zoals gemeente Amsterdam. Ze heeft ervaring met de volgende programma's: Socrates, GWS4ALL/ Suite, Civision, Decos, Suwi-net en Verseon. 

Annemiek werkt momenteel voor een middelgrote gemeente als consulent inkomen. Annemiek draagt zorg voor het innemen en afwikkelen van aanvragen in het kader van de P-wet, IOAW en IOAZ en bijzondere bijstand. Ze is verantwoordelijk voor het hele proces, van de aanvraag levensonderhoud en bijzondere bijstand als caseloadbeheer. Annemiek werkt op het moment in een multidisciplinair team, samen met de consulenten jeugd, consulenten zorg en werk. Samenwerken is dus essentieel, maar Annemiek kan ook erg goed alleen werken. Annemiek er integer, nauwkeurig en afspraak is afspraak. 

Annemiek heeft haar Bachelor Nederlands Recht behaald en heeft in 2016 de opleiding Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening JKSD aan de Bestuursacademie gevolgd. De modules die zij heeft gevolgd zijn: Participatiewet en Voorliggende voorzieningen (onder andere WMO 2015). 

Annemiek is in overleg begin 2022 beschikbaar en werkt bij voorkeur 32 uur per week.

Functie

Consulent Inkomen

Leeftijd

39

Woonplaats

Den Haag

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

GWS4ALL/ Suite, GBA-V en Key2 burgerzaken, Socrates, PKO, Decos, Join, Suwi-net, Schulinck en Docs