De groei van Gino

1 juli 2022

“Als ik met dezelfde werksfeer appels zou moeten plukken, dan zou ik met nét zo veel plezier naar mijn werk gaan.” Gino geeft sinds kort leiding aan zijn eigen team op het label Logistiek maar ook Supply Chain. En het mag duidelijk zijn: hij zit helemaal op zijn plek. Proef de sfeer op de Extra Talent werkvloer en lees het persoonlijke verhaal van Gino in de rubriek: ‘De groei van'.  

 

Liever Gino zelf horen praten? Bekijk zijn verhaal in deze video! Welke weg heb jij bewandeld bij Extra Talent?  

“Drie jaar geleden ben ik begonnen als Consultant. Ik heb alle kneepjes van het vak geleerd van mijn gewaardeerde collega Hamed. Toen wilde ik ook graag leiding gaan geven. Zo gezegd, zo gedaan. Sinds dit jaar ben ik Business Unit Manager voor het logistieke label en het supply chain label en stuur ik een team van vijf personen aan, een heel mooi en gezellig team, dat alles voor elkaar wil doen.” 

 

Wat vind jij zo leuk aan leidinggeven?  

“Zelf kom ik ook ergens vandaan, ik ben begonnen als Consultant zonder ervaring. Ik heb fouten gemaakt, ben ‘op mijn bek’ gegaan en heb mezelf zien groeien. Nu kan ik anderen begeleiden en behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt. Het is heel erg mooi om die groei ook te zien bij de mensen waar ik leiding aan geef, door ze de begeleiding te geven die ik zelf heb gehad.” 

Hoe heb je deze stap kunnen maken?

“Op het moment dat ik qua niveau daar was om een stap te maken, hebben we dat ook gedaan. Ik heb testen gedaan om te onderzoeken welke rol goed bij mij past. Extra Talent wilde wel dat de rol zou passen als een jas, omdat ik er anders niet gelukkig van zou worden. Dat was wel heel fijn. Nu zijn we bezig om ervoor te zorgen dat ik een betere leidinggevende word door het volgen van verschillende cursussen.“

Afbeelding1

Hoe zou jij de sfeer bij Extra Talent omschrijven?

“Als ik met dezelfde sfeer appels zou moeten plukken, dan zou ik met nét zo veel plezier naar mijn werk gaan. Mijn collega's zijn mijn vrienden geworden. We proosten op de vrijdagmiddagborrels, gaan samen op stap en helpen elkaar altijd. Er is nooit iemand die zegt: “Daar heb ik nu even geen tijd voor.” Er is heel veel plezier op de werkvloer en ik denk dat je dat vanzelf krijgt als je sociale, gezellige en nuchtere mensen bij elkaar zet. Dat maakt Extra Talent voor mij zo leuk.”

 

Wat zou je willen zeggen tegen nieuwe collega's?

“Ik heb vóór Extra Talent ook al werkervaring opgedaan, maar ik heb het nergens zo naar mijn zin gehad als hier. En dat zeg ik niet omdat ik nu word geïnterviewd. Dit komt heel 'cheesy' over, maar toen ik een keer twee weken van mijn vakantie aan het genieten was, dacht ik na elf dagen: “Ik zou het helemaal niet erg vinden om nu weer naar mijn werk te gaan!”. Dat werkplezier raad ik iedereen aan.”

Dit was de groei van Gino

Van Consultant naar Business Unit Manager

Proost mee op onze vrijdagmiddagborrels en groei ook door in de rol van Consultant. Bekijk onze vacatures, solliciteer en dan spreken we je snel!

Onze vacatures