De groei van Marina

14 juli 2022

Zeg je Extra Talent, dan zeg je Marina. Want ze werkt inmiddels al meer dan 10 jaar bij ons als Senior Consultant van het label Office. Hoe ze dit doet? “Extra Talent kijkt naar wat je goed kan, wat je leuk vindt en dat mag je gaan doen. Je mag echt zijn wie je bent en dat vind ik uniek.” Lees verder voor Marina haar persoonlijke verhaal en hoe ze zich blijft ontwikkelen binnen haar rol.  

 

Liever Marina zelf horen praten? Bekijk haar verhaal in de video! Je werkt alweer 10 jaar bij Extra Talent, waarom zit jij op je plek?

“Dat vragen wel meer mensen inderdaad. Het is een lange tijd, maar het voelt niet zo. Ik blijf het spannend vinden om een kandidaat op gesprek te sturen en te kijken wat mijn klant ervan vindt. Daarnaast voel ik mij ook echt thuis bij Extra Talent. We zijn een heel menselijke organisatie, er wordt namelijk naast het commerciële aspect ook gekeken naar de mens achter de consultant. Dit is echt het ‘Extra Talent DNA’, en ik denk dat ik dat heb.” 

 

Hoe zorg je dat je je blijft ontwikkelen?

“Ik vind het werk erg leuk, maar ik ben wat minder van de regeltjes. Daarom ambieer ik ook geen leidinggevende functie. Hoe ik blijf groeien, is door nieuwe collega's de fijne kneepjes van het vak te leren en het plezier van het werk te laten zien. Daarnaast ben ik ook vertrouwenspersoon geworden voor onze organisatie. Wanneer mensen tegen problemen aanlopen, kunnen ze bij mij aankloppen met hun verhaal. Een belangrijke rol, waardoor ik zelf ook groei.”

Wat is volgens jou nou echt typisch Extra Talent?

“We zijn een leuke en gedreven groep mensen. We laten iedereen in z'n waarde en er is altijd tijd voor een grapje en een grolletje. We worden begeleid als het minder goed gaat en beloond als we mooie successen behalen. Er wordt gekeken naar wat je goed kan, wat je leuk vindt en dat mag je gaan doen binnen de organisatie. Je mag echt zijn wie je bent en dat vind ik uniek.”

Afbeelding2 (1)

Hoe belangrijk is werk voor jou?

“Voor mij is mijn werk een belangrijk onderdeel van het geluk in het dagelijks leven. Ik kom enthousiast thuis en ik ga ook enthousiast van huis als ik weet dat er spannende dingen op de agenda staan. In het weekend heb ik het met vrienden over mijn werk, ik ben er gewoon best wel trots op. Het is zo'n dynamische functie. Je fungeert als belangrijke spil voor kandidaten in hun loopbaan, je vindt de juiste kandidaat voor klanten en je helpt collega's op kantoor.”

 

Waarom raad jij anderen aan om bij ons te solliciteren?

“Het is zo'n afwisselende baan, er is eigenlijk geen reden om niet te solliciteren voor de functie van Consultant. En waarom bij ons? Ik weet uit ervaring dat er ook werkgevers zijn die het heel anders aanpakken, waar echt alleen naar cijfers en resultaten wordt gekeken. Bij ons gaat het er anders aan toe. Daarnaast helpt iedereen elkaar om succesvol te zijn. Als het een keer minder goed gaat, word je door je collega's opgepept en geniet je van hun successen.”

Dit was de groei van Marina

Al 10 jaar op haar plek bij Extra Talent

Zijn wie je bent, in een functie die bij je past. Voor minder doe je het toch niet? Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek of het ‘Extra Talent DNA’ ook jou aanspreekt.  

Onze vacatures