Van Breda en van Sales. Met inlevingsvermogen en directheid gaat hij op zoek naar de functie die echt bij je past. Hamed is direct, communicatief sterk en kan snel schakelen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een sparringpartner nodig? En hou je ook nog eens van droge (geweldige) humor? Dan moet je bij Hamed zijn! Hij helpt je verder en geeft je gelijk handige tips! Bel, app of mail om een gesprek in te plannen. 


Vacatures

Jij houdt ervan om een vinger in de pap de hebben. Sterker nog, jij bent een beetje een control freak met sterke analytische vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat je het leuk vindt om te signaleren, te denken aan optimalisatie en deze plannen te implementeren. Herken jij jezelf hierin? Lees verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.700 tot €3.000
Wil jij je graag verder ontwikkelen als Inkoper? Houd jij jezelf graag bezig met schakelen tussen afdelingen en leveranciers? Wil je werken voor een bedrijf waar je er toe doet? Dan is dit de volgende stap voor jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500
Wil jij graag een functie waar je de gehele Supply Chain mag gaan beheren en optimaliseren? Wil jij daarnaast werken bij een organisatie die de markt aan het veroveren is? Dan is deze vacature voor jou! Als Supply Chain Manager bij deze organisatie krijg je alle ruimte om veranderingen te initiëren en mag je ook leiding geven aan medewerkers. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Heb jij twee à drie jaar ervaring in de functie van Supply Chain Analist? Ben jij graag bezig met het analyseren van cijfers en processen en maak jij daaruit goede vertaalslagen? Word je hier graag goed voor beloond met een mooi salaris en 33 vakantiedagen? Dan is dit een mooie volgende stap in jouw carrière!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jeroen is na zijn hbo-studie Logistiek en Transportmanagement aan de slag gegaan bij een IT partner waar hij schakel is met de opdrachtgever. Hij is verantwoordelijk voor een juiste vertaling te maken van de wensen van de klant naar de de IT mogelijkheden. Hij voert overleggen met de technische en IT medewerkers om de haalbaarheid te toetsen en overlegt dit met de opdrachtgever. Jeroen heeft tijdens zijn werkzaamheden bij zijn huidige werkgever veel IT kennis en ervaring opgedaan maar mist de raakvlakken met Supply Chain. Om die reden is Jeroen op zoek naar een leuke IT baan binnen de Supply Chain. 

Jeroen is een sociale communicatieve jongeman. Zijn sterke sociale vaardigheden zorgen er voor dat de collega's een stapje harder zetten als dit nodig is. Jeroen vraagt van zichzelf en de mensen om hem heen een bepaalde commitment, waardoor iedereen altijd weet waar hij of zij aan toe is. 

Jeroen heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand. 

createHBO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Nico verwacht in oktober de opleiding Logistiek en Engineering voldoende af te ronden. Op dit moment loopt Nico stage bij een logistieke dienstverlener die hem in de gelegenheid stelt om alle processen binnen de organisatie goed onder de loep te nemen. Zo heeft hij onder andere gekeken naar het proces waarop containers worden uitgeladen en heeft hij door te meten en zelf mee te lopen goed kunnen onderbouwen waarom je met minder mensen een container sneller en goed kunt lossen. Dit is één van de processen die Nico heeft geanalyseerd en waarbij op korte termijn veel winst is te halen voor de organisatie. Tevens heeft hij gekeken of het mogelijk is om administratieve afhandelingen te automatiseren. Hierbij heeft hij gekeken naar de mogelijkheden en ook naar de kosten en de opbrengsten. Nico is nu op zoek naar een leuke startersfunctie binnen de supply chain waarin hij zich kan verder ontwikkelen.

Nico is een betrouwbare jongeman die staat voor wat hij zegt. Door duidelijkheid en structuur te scheppen zorgt hij er voor dat iedereen altijd weet wat er van hem gevraagd wordt en wat men ook van Nico kan verwachten. Nico heeft de kwaliteit om zaken snel en makkelijk inzichtelijk te maken, daarnaast is hij graag bezig en als hij ergens aan begint, zal hij doorpakken tot het gewenste resultaat bereikt is. 

Nico is per november beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

location_onYerseke createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tim is na het behalen van de opleiding Logistiek en Economie tijdelijk aan de slag gegaan als Inkoper Planner en later als Material en Logistic Specialist. Hier heeft hij ervaringen opgedaan op het gebied van inkoop, korte- en lange termijnplanningen verzorgen van grondstoffen en halffabricaten, contacten onderhouden met klanten en leveranciers, voorraadbeheer en procesoptimalisatie. Daarbij heeft hij veel kennis opgedaan van het SAP systeem door cursussen en ervaring. Nadat Tim vier maanden op reis is geweest, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en ervaring verder in de praktijk kan brengen. Zijn voorkeur gaat dan ook uit naar een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Tim is een sociale jongen die zowel privé als werkgerelateerd makkelijk in een groep wordt opgenomen. Mede door dit sociale karakter krijgt hij makkelijk zaken voor elkaar bij zijn collega's, wat er voor zorgt dat alles net wat gestroomlijnder gaat. Tim is oplossingsgericht ingesteld en kijkt hierbij altijd naar mogelijkheden in plaats van obstakels. Daar komt bij dat als Tim ergens voor gaat hij met zijn toewijding er voor zorgt dat zaken goed geregeld zijn en zijn collega's hier veel plezier van hebben. 

Tim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Remco is een young professional met een jaar ervaring als (Junior) Inkoper. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij aan de slag gegaan bij een groothandelsorganisatie in de FMCG. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Remco ging hiervoor regelmatig richting Azië, naar beurzen en op inkoopreis. Door het bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt, wist hij de organisatie en klanten altijd van de juiste producten te voorzien. Daarnaast voerde Remco prijsonderhandelingen en hield hij veel contact met de leveranciers. Op dit moment is Remco per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende functie als Inkoper

Remco is een enthousiaste, sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is hij een gedreven teamspeler, hierdoor haalt hij het beste uit zichzelf en zijn collega's naar boven om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, te kijken naar kansen en om hier vervolgens op door te pakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven