Van Breda en van Sales. Met inlevingsvermogen en directheid gaat hij op zoek naar de functie die echt bij je past. Hamed is direct, communicatief sterk en kan snel schakelen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je een sparringpartner nodig? En hou je ook nog eens van droge (geweldige) humor? Dan moet je bij Hamed zijn! Hij helpt je verder en geeft je gelijk handige tips! Bel, app of mail om een gesprek in te plannen. 


Vacatures

Canada, Polen, Tsjechië en Rijen City. Schakelen, ophalen, schakelen en weer ophalen. Als Customer Service Medewerker ben jij verantwoordelijk voor de juiste informatie om de klanten te voorzien.  Klinkt dit als jouw volgende uitdaging? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRijen euro_symbol€2.700 tot €3.900
Weet jij waar Abraham de mosterd haalt en zit je graag voor een dubbeltje op de eerste rang? Het zijn zomaar wat clichés die de rol van inkoper typeren.  Dus ben jij de persoon die de beste deal sluit bij de beste leverancier en zie jij uitdagingen in het verbeteren van processen in plaats van steeds te struikelen over dezelfde hordes? Dan is de rol als Inkoper jou op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onWaspik euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mounir heeft ruime ervaring in de logistiek en heeft al ruim 15 jaar werkervaring in de inkoop en voorraadbeheer. Mounir weet zijn organisatorische, ondernemende en communicatieve kwaliteiten goed toe te passen en heeft zich daardoor al snel van een coördinerende functie opgeklommen naar een ervaren Material Buyer. Hier is hij verantwoordelijk voor het inkopen van verpakkingen en chocolade, waarbij hij ook contact heeft met leveranciers. Met deze diverse leveranciers onderhandelt hij over onder andere prijsafspraken en levertijden. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het zorgdragen voor een evenwichtig voorraadbeheer. Ook het toezicht houden en verbeteren van bedrijfsprocessen is waar hij verantwoordelijk voor is. Hiervoor heeft Mounir 9 jaar een belangrijke positie in de productie en logistiek vervuld binnen een bedrijf met relatief weinig werknemers. Hierdoor heeft Mounir veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd binnen het gehele proces rondom inkoop, voorraadbeheer, productie, in- en outbound transport. Op dit moment is Mounir op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Mounir is een keurige, vlotte man met veelzijdige operationele ervaring. Hij komt het best tot zijn recht in een functie met brede werkzaamheden. Hij is resultaatgericht en loyaal aan zijn werkgever, dit blijkt al aan de langdurige periodes die hij bij zijn werkgevers in het verleden heeft gewerkt.

Mounir is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 36 uur.

location_onBreda createMBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Amir is ongeveer 16 jaar geleden de logistiek ingerold als koerier. Omdat hij al gauw zag waar voordelen waren te behalen, richtte hij zijn eigen onderneming op in koeriersdiensten. Zijn onderneming was een overwinning en een succes voor Amir. Nadat hij een aanbod heeft gekregen van een klant van hem, heeft hij besloten om de onderneming te verkopen. Zo ging hij zijn eerste uitdaging aan als Transportplanner. Na enige tijd kreeg hij de mogelijkheid om te groeien naar de functie als Hoofdplanner Benelux. Wegens mismatch met de verwachtingen en de beloning die er tegenover stond, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels werkt Amir 3,5 jaar als Expediteur FTL waarbij hij veel verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt. Wegens de afstand is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis, bij voorkeur in de rol van een Expediteur of een Groupage Transportplanner. Eveneens zou hij graag zijn talenkennis, waaronder de Franse taal, willen toepassen voor het werk.

Amir is open en eerlijk in zijn communicatie. Naast het feit dat het een harde werker is, kan hij zijn mannetje staan in de transportbranche. Hij is niet bang om beslissingen te nemen en staat ook achter zijn beslissingen. Amir weet wat er binnen de organisatie speelt, als een loyale werknemer kan hij verschil maken voor iedere organisatie. Daarnaast maakt hij graag tijd voor een geintje, want een goede werksfeer is immers belangrijk.

Amir is latent op zoek, hij is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onMoerdijk createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sander is na het behalen van de opleiding Supply Chain management aan de slag gegaan bij één van de grootste techbedrijven van Nederland. Hier is hij gaan werken als demandplanner. Zo is Sander verantwoordelijk voor het afgeven van een juiste forecast, zodat de afdelingen een goede prognose kunnen afgeven van de mogelijk te leveren producten. Dit deed hij door het analyseren van verschillende rapporten en door nauw samen te werken met de productieplanning, deze ondersteunde hij ook waar dit nodig was. Doordat Sander merkte dat hij met de nodige IT kennis meer kon betekenen voor de gehele Supply Chain, heeft hij bewust een overstap gemaakt naar een IT Traineeship, echter kwam dit al snel tot een einde waardoor Sander nu weer op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bij voorkeur als Demand- of Supply Chain Planner. 

Sander is een sociale jongeman met veel kennis van zaken en hij kan dit makkelijk overbrengen op anderen. Hij zorgt er voor dat hij altijd alles voor handen heeft om goede beslissingen te nemen. Dit zorgt ervoor dat hij veel en makkelijk schakelt met collega's, klanten en leveranciers om te krijgen wat hij nodig heeft. Daarnaast is hij ook zeer analytisch, waardoor hij heel snel kan zien en deze dan ook kan overbrengen.

Sander is in overleg beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto maand.

location_onTilburg createWO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Remco is een young professional met een jaar ervaring als (Junior) Inkoper. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij aan de slag gegaan bij een groothandelsorganisatie in de FMCG. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Remco ging hiervoor regelmatig richting Azië, naar beurzen en op inkoopreis. Door het bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt, wist hij de organisatie en klanten altijd van de juiste producten te voorzien. Daarnaast voerde Remco prijsonderhandelingen en hield hij veel contact met de leveranciers. Op dit moment is Remco per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende functie als Inkoper

Remco is een enthousiaste, sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is hij een gedreven teamspeler, hierdoor haalt hij het beste uit zichzelf en zijn collega's naar boven om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, te kijken naar kansen en om hier vervolgens op door te pakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven