Hamed Boudazra

Van Breda en van Supply Chain. Stond vijf jaar voor de klas, maar het mocht wel wat hectischer vond 'ie. Heeft 'ie dus gevonden. En hij geniet ervan. Met volle teugen.  

Kandidaten

Bart (Supply Chain Planner)

Bart is een jongeman met een honkvast verleden. De afgelopen acht jaar is hij werkzaam binnen de afdeling Logistiek en Warehousing bij een bedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanleggen van mobiele netwerken, waar hij verschillende functies bekleedde. Als Projectcoördinator is hij verantwoordelijk voor verschillende planningen waaronder transport- en monteursplanningen. Bij zijn huidige werkgever is hij medeverantwoordelijk voor het implementeren van een ERP-systeem Exact, dit zorgt ervoor dat dit systeem helemaal bekend is voor Bart. Daarnaast is Bart multifunctioneel inzetbaar, zo heeft hij bij zijn huidige werkgever tijdens zijn functie als Planner ook de eindverantwoordelijkheid gehad voor een geheel mobiel project. Door de verandering van de bedrijfscultuur bij zijn huidige werkgever, is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Projectplanner of Productieplanner.

Bart is een sociale jongen, wat er voor zorgt dat hij zich makkelijk binnen een team kan aanpassen. Hij is flexibel in het oppakken van verschillende werkzaamheden en kan goed omgaan met veranderingen. Daarnaast is hij secuur en houdt hij goed overzicht.

Bart heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.  

createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Nico (HBO Starter Supply Chain)

Nico verwacht in oktober de opleiding Logistiek en Engineering voldoende af te ronden. Op dit moment loopt Nico stage bij een logistieke dienstverlener die hem in de gelegenheid stelt om alle processen binnen de organisatie goed onder de loep te nemen. Zo heeft hij onder andere gekeken naar het proces waarop containers worden uitgeladen en heeft hij door te meten en zelf mee te lopen goed kunnen onderbouwen waarom je met minder mensen een container sneller en goed kunt lossen. Dit is één van de processen die Nico heeft geanalyseerd en waarbij op korte termijn veel winst is te halen voor de organisatie. Tevens heeft hij gekeken of het mogelijk is om administratieve afhandelingen te automatiseren. Hierbij heeft hij gekeken naar de mogelijkheden en ook naar de kosten en de opbrengsten. Nico is nu op zoek naar een leuke startersfunctie binnen de supply chain waarin hij zich kan verder ontwikkelen.

Nico is een betrouwbare jongeman die staat voor wat hij zegt. Door duidelijkheid en structuur te scheppen zorgt hij er voor dat iedereen altijd weet wat er van hem gevraagd wordt en wat men ook van Nico kan verwachten. Nico heeft de kwaliteit om zaken snel en makkelijk inzichtelijk te maken, daarnaast is hij graag bezig en als hij ergens aan begint, zal hij doorpakken tot het gewenste resultaat bereikt is. 

Nico is per november beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

location_onYerseke createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tim (Inkoper)

Tim is na het behalen van de opleiding Logistiek en Economie tijdelijk aan de slag gegaan als Inkoper Planner en later als Material en Logistic Specialist. Hier heeft hij ervaringen opgedaan op het gebied van inkoop, korte- en lange termijnplanningen verzorgen van grondstoffen en halffabricaten, contacten onderhouden met klanten en leveranciers, voorraadbeheer en procesoptimalisatie. Daarbij heeft hij veel kennis opgedaan van het SAP systeem door cursussen en ervaring. Nadat Tim vier maanden op reis is geweest, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en ervaring verder in de praktijk kan brengen. Zijn voorkeur gaat dan ook uit naar een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Tim is een sociale jongen die zowel privé als werkgerelateerd makkelijk in een groep wordt opgenomen. Mede door dit sociale karakter krijgt hij makkelijk zaken voor elkaar bij zijn collega's, wat er voor zorgt dat alles net wat gestroomlijnder gaat. Tim is oplossingsgericht ingesteld en kijkt hierbij altijd naar mogelijkheden in plaats van obstakels. Daar komt bij dat als Tim ergens voor gaat hij met zijn toewijding er voor zorgt dat zaken goed geregeld zijn en zijn collega's hier veel plezier van hebben. 

Tim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dave (Productieplanner)

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven