Hamed Boudazra

workSenior Consultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06–33686592
linkedin.com/in/hamed-boudazra-b13b2253/
Hamed Boudazra

Van Breda en van Supply Chain. Stond vijf jaar voor de klas, maar het mocht wel wat hectischer vond ie. Heeft ie dus gevonden. En hij geniet ervan. Met volle teugen.  

Vacatures

Supply Chain Manager Inkoop

Is voor jou circulair meer dan een woord? Inkopen is bij jou niet alleen maar de laagste prijs, maar duurzaamheid speelt voor jou ook een belangrijke rol. Vind jij het daarnaast leuk om anderen in deze manier van denken mee te nemen en te coachen? Dan zou dit wel eens jouw droombaan kunnen zijn!

access_timeParttime location_onDen Bosch euro_symbol€3.800 tot €4.800

Supply Chain Planner

Word jij ook blij van het woordje circulair? Jij snapt als geen ander dat we bij onze productie rekening moeten houden met onze leefomgeving. Daarnaast wil je ook nog een werkgever die rekening houdt met jou. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan is deze vacature echt iets voor jou!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.300 tot €3.000

Franstalig Commercieel Talent

Ben jij als aanstaande Inkoper op zoek naar een dynamische functie bij een technisch bedrijf, waarbij jij verantwoordelijk wordt voor het inkopen van deze goederen? Als jij graag aan de basis van de inkoop staat en de Franse taal onder de knie hebt, dan zijn wij op zoek naar jou. Grijp deze kans en krijg de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot volwaardig Inkoper!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500

Supply Chain Planner Outbound

Een beter milieu begint bij jezelf. Deze bekende slogan gaat zeker op bij de organisatie waar jij aan de slag wilt! Duurzaamheid staat namelijk hoog in het vaandel. Mocht dit voor jou ook belangrijk zijn en ben je daarnaast ook nog op zoek naar afwisseling? Dan is deze rol vast iets voor jou. Als Supply Chain Planner Outbound ben je verantwoordelijk voor het gehele outbound proces. Van klachtafhandeling tot levering bij de klant, jij gaat dit regelen!

access_timeFulltime location_onCulemborg euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nico (HBO Starter Supply Chain)

Nico verwacht in oktober de opleiding Logistiek en Engineering voldoende af te ronden. Op dit moment loopt Nico stage bij een logistieke dienstverlener die hem in de gelegenheid stelt om alle processen binnen de organisatie goed onder de loep te nemen. Zo heeft hij onder andere gekeken naar het proces waarop containers worden uitgeladen en heeft hij door te meten en zelf mee te lopen goed kunnen onderbouwen waarom je met minder mensen een container sneller en goed kunt lossen. Dit is één van de processen die Nico heeft geanalyseerd en waarbij op korte termijn veel winst is te halen voor de organisatie. Tevens heeft hij gekeken of het mogelijk is om administratieve afhandelingen te automatiseren. Hierbij heeft hij gekeken naar de mogelijkheden en ook naar de kosten en de opbrengsten. Nico is nu op zoek naar een leuke startersfunctie binnen de supply chain waarin hij zich kan verder ontwikkelen.

Nico is een betrouwbare jongeman die staat voor wat hij zegt. Door duidelijkheid en structuur te scheppen zorgt hij er voor dat iedereen altijd weet wat er van hem gevraagd wordt en wat men ook van Nico kan verwachten. Nico heeft de kwaliteit om zaken snel en makkelijk inzichtelijk te maken, daarnaast is hij graag bezig en als hij ergens aan begint, zal hij doorpakken tot het gewenste resultaat bereikt is. 

Nico is per november beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand.

location_onYerseke createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tim (Inkoper)

Tim is na het behalen van de opleiding Logistiek en Economie tijdelijk aan de slag gegaan als Inkoper Planner en later als Material en Logistic Specialist. Hier heeft hij ervaringen opgedaan op het gebied van inkoop, korte- en lange termijnplanningen verzorgen van grondstoffen en halffabricaten, contacten onderhouden met klanten en leveranciers, voorraadbeheer en procesoptimalisatie. Daarbij heeft hij veel kennis opgedaan van het SAP systeem door cursussen en ervaring. Nadat Tim vier maanden op reis is geweest, is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis en ervaring verder in de praktijk kan brengen. Zijn voorkeur gaat dan ook uit naar een functie als Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator.

Tim is een sociale jongen die zowel privé als werkgerelateerd makkelijk in een groep wordt opgenomen. Mede door dit sociale karakter krijgt hij makkelijk zaken voor elkaar bij zijn collega's, wat er voor zorgt dat alles net wat gestroomlijnder gaat. Tim is oplossingsgericht ingesteld en kijkt hierbij altijd naar mogelijkheden in plaats van obstakels. Daar komt bij dat als Tim ergens voor gaat hij met zijn toewijding er voor zorgt dat zaken goed geregeld zijn en zijn collega's hier veel plezier van hebben. 

Tim is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Remco (Junior Inkoper)

Remco is een jonge starter op de arbeidsmarkt. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij nu op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Remco heeft tijdens zijn opleiding ervaren dat hij commercieel is en zou hier graag mee aan de slag gaan. Hij ziet in zichzelf echter geen salesman, ook al heeft hij dit jaren gedaan bij het bedrijf van zijn tante. Na het afronden van zijn opleiding heeft hij een aantal vacatures goed doorgenomen en daarin merkte hij dat hij de meeste aansluiting had met het vak inkoop. Tijdens stages merkte hij dat hij graag contact heeft met leveranciers, dat het opbouwen van relaties en contacten hetgeen is waar hij het liefst aan werkt. Dit in combinatie met zijn commerciële drive, heeft er voor gezorgd dat hij graag het inkoop vak wil leren en zich verder wil ontwikkelen op dit gebied. Remco is dan ook op zoek naar een leuke functie als Assistent Inkoper of Junior Inkoper

Remco is een sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is het een echte teamspeler die er van houdt om het beste uit zichzelf en zijn collega's te halen en op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, kijken naar kansen en hierop doorpakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dave (Productieplanner)

Dave is heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan zowel binnen het plannen van transport als productie. Na het behalen van de WO-opleiding Exonometrie en Operations Research op het gebied van Logistiek, is Dave blijven hangen in de functies die hij had tijdens zijn studie. Echter begon het steeds meer te kriebelen om echt iets te doen met zijn opleiding. Met name de afgelopen twee jaar heeft hij veel ervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Hij heeft ervaring opgedaan op het gebied van inkoop en voorraadbeheer van grondstoffen en het plannen van de productie op basis van orders en ervaringen. Daarnaast heeft hij een half jaar de werkzaamheden waargenomen van de Productiemanager. Hierbij stuurde hij het productiepersoneel en de magazijnmedewerkers aan. Dave ervaart zijn huidige functie als iets waar hij graag verder in wil groeien en met zijn denkniveau echt een toegevoegde waarde in kan zijn. Hij is dan ook op zoek naar een functie als Supply Chain Planner.

Dave is een sociale man die betrokken en behulpzaam is richting zijn collega's. Dit zorgt er voor dat zijn collega's Dave waar nodig zelf ook een handje toesteken als hij hierom vraagt. Met zijn analytische en rationele manier van werken, zorgt hij er altijd voor dat iedereen weet waar hij aan toe is. Daarnaast is Dave niet snel onder de indruk en houdt hij het hoofd altijd rustig als de situatie gespannen wordt. Kortom, Dave is een kandidaat die situaties goed overziet, makkelijk schakelt en zowel in teamverband als individueel makkelijk zijn draai vindt.

Dave is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven