Rinske Buitendijk

workSenior Consultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06-44986715
linkedin.com/in/rinske-buitendijk/
Rinske Buitendijk

Van Rotterdam en van Juridisch. Is zangeres en DJ, treedt op, gaat naar clubs, reist graag en je kunt ook nog eens heel erg met haar lachen. Met haar juridische achtergrond op universitair niveau, weet zij de perfecte match te maken.

Vacatures

Officemanager bij middelgroot & modern advocatenkantoor

Heb jij goede ervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur en vind jij het super uitdagend om meerdere partners te ondersteunen en tegelijkertijd ook het secretariaat aan te sturen? Dan zoeken wij jou! Voor een modern en informeel advocatenkantoor zijn wij namelijk op zoek naar een gedreven Officemanager.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.800 tot €3.800

Notarieel Medewerker Vastgoed bij modern kantoor

Heb jij de hbo-opleiding Rechten afgerond en heb jij enige ervaring binnen het notariaat? Ik heb een interessante vacature bij een gezellig notariskantoor in regio Drechtsteden. Ben jij er klaar voor om ondersteuning te bieden aan een leuk team van specialisten op de vastgoedpraktijk? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.200 tot €3.000

Hbo-Starter: Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht

Jij hebt je hbo-studie Rechten afgerond en bent op zoek naar de eerste mooie uitdaging. Bij dit notariskantoor ga jij als juridische starter de uitdaging als Notarieel Medewerker aan én ga je praktijkervaring opdoen. Als jij stage hebt gelopen bij een notariskantoor of affiniteit hebt met het vakgebied, dan nodig ik jou uit om te solliciteren!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€1.800 tot €2.300

Notarieel Medewerker Vastgoed bij klein kantoor

Heb jij de hbo-opleiding Rechten afgerond en enige ervaring binnen het notariaat? Ik heb een interessante vacature bij een gezellig notariskantoor in Den Haag. Ben jij er klaar voor om ondersteuning te bieden aan een leuk team van specialisten op de vastgoedpraktijk? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dorien (Notarieel Medewerker)

Dorien heeft een afgeronde hbo-opleiding Rechten. Ze heeft acht maanden bij een notariskantoor gewerkt als Notarieel Secretaresse / Notarieel Medewerker op de sectie Ondernemingsrecht. Verder heeft ze ervaring opgedaan als Paralegal in het bedrijfsleven, op de afdeling Debiteurenbeheer. Momenteel werkt ze als Juridisch Medewerker bij een gerechtsdeurwaarderskantoor. Ze heeft de voorkeur voor een uitdagende functie in het notariaat en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor.

Dorien is een ambitieuze dame. Ze is doelgericht en heeft veel doorzettingsvermogen. Dorien is ijverig en overtuigend en heeft een serieuze instelling. Met betrekking tot haar werkzaamheden is ze gedisciplineerd en nauwkeurig. Ze kan goed zelfstandig werken en ze vindt het belangrijk dat ze uitdaging uit haar werk kan halen!

Dorien heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto op fulltime basis.

createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Amy (Juridisch Secretaresse)

Amy heeft de opleiding Directiesecretaresse en Managementassistent succesvol afgerond. Tijdens haar studie heeft ze stage gelopen als Juridisch Secretaresse bij een notariskantoor en als Directiesecretaresse in het bedrijfsleven. Toen heeft ze een aantal bijbanen gehad en uiteindelijk is ze als Notarieel Secretaresse begonnen bij een notariskantoor. Ze werkt hier nu 2,5 jaar en is intern doorgegroeid naar de functie Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Graag zou ze zich verder willen ontwikkelen en daarom staat ze open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor.

Amy is een sprankelende jongedame. Ze is vrolijk, energiek en staat altijd open voor nieuwe ervaringen. Ze is leergierig en wil haar werkzaamheden altijd zo goed mogelijk uitvoeren. Amy is precies en nauwkeurig en kan goed plannen. Ten slotte is ze beleefd en ziet ze er verzorgd uit.

Amy heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 5 dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.300,- bruto op fulltime basis.

createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Natasha (Kandidaat-Notaris)

Natasha zit in de afrondende fase van de master Notarieel Recht, ze hoeft alleen nog haar scriptie in te leveren en verwacht eind 2017 af te studeren. Ze heeft reeds twee bachelors behaald, Notarieel Recht en Civiel Recht. Ze heeft naast haar studie ruim 6 jaar ervaring in de juridische branche als Secretaresse en Medewerker. De afgelopen twee jaar is ze gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht, eerst als Corporate Secretary en nu als Corporate Lawyer in het bedrijfsleven. Natasha vindt het Ondernemingsrecht het meest interessant, mede door haar praktijkervaring. Nu ze binnenkort haar diploma op zak heeft, wil ze dan ook niets liever dan te starten als Kandidaat-Notaris op de sectie Ondernemingsrecht.

Natasha is een verzorgde, pientere dame. Ze is proactief, resultaatgericht en ze haalt altijd het onderste uit de kan. Natasha kan goed zelfstandig werken en ze vindt het ook fijn om in teamverband te functioneren. Ze is goed met collega's. Natasha heeft een open doch strenge uitstraling. Ze is een tikje eigenwijs en kan ook goed luisteren. Haar referenten omschrijven Natascha als een loyale dame die altijd de verantwoordelijkheid neemt. Tevens is ze enthousiast en werkt ze doelgericht.

Natasha heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

createWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Manouk (Juridisch Secretaresse)

Manouk is een enthousiaste Secretaresse. Ze is begonnen met de mboopleiding Juridisch Medewerker Zakelijke Dienstverlening, omdat ze graag de in de juridische branche wil werken. Tijdens haar studie kreeg ze een mooi aanbod voor een vaste functie als Secretaresse op een makelaarskantoor, hier is ze op ingegaan. Ze is toen wel direct verder gegaan met studeren naast haar baan en ze heeft met veel plezier de mbo-opleiding Directiesecretaresse/Management Assistente afgerond. Manouk heeft ruim twee jaar als Secretaresse gewerkt voor de eigenaar van het makelaarskantoor. Ze had het hier erg naar haar zin, maar helaas waren er te weinig uren beschikbaar en kon ze niet meer fulltime werken. Ze is toen als Recruitment Consultant gestart bij een bemiddelingsbureau, maar dit past niet bij haar. Ze wil dolgraag weer als Secretaresse aan de slag, want hier ligt haar hart en dit kan ze goed. De juridische branche heeft haar altijd heel erg getrokken en ze wil dolgraag als Junior Juridisch Secretaresse aan de slag bij een leuk advocatenkantoor.

Manouk is een lieve, enthousiaste jongedame. Ze ziet er verzorgd uit en heeft een vrolijke uitstraling. Ze wil heel graag leren en ervaring opdoen als Juridisch Secretaresse. Manouk werkt nauwkeurig, ze is goed in organiseren en het secretaresse vak is haar op het lijf geschreven. Manouk is punctueel en is altijd op tijd. Ze vindt het erg leuk om in teamverband te werken. Ten slotte is ze flexibel ingesteld en kan ze snel schakelen tussen werkzaamheden. 

Manouk heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.100,- bruto op fulltime basis.

createMBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven