Van Rotterdam en van Juridisch. Is zangeres en DJ, treedt op, gaat naar clubs, reist graag en je kunt ook nog eens heel erg met haar lachen. Met haar juridische achtergrond op universitair niveau, weet zij de perfecte match te maken.


Vacatures

Juridisch Adviseur bij gezellig accountantskantoor

Ben jij een gedreven en ervaren Juridisch Adviseur en ligt jouw hart bij het Ondernemingsrecht? Dan ga ik graag het gesprek met jou aan! Voor een gezellig accountantskantoor in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Juridisch Adviseur ter uitbreiding van de groeiende praktijk. Samen met collega juristen en fiscaal adviseurs breng jij de juridische adviespraktijk naar het hoogste niveau.

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€4.000 tot €5.500

Jurist Ondernemingsrecht bij accountantskantoor

Ligt jouw hart bij het Ondernemingsrecht en ben jij een ster in het adviseren van mkb-ondernemers over juridische vraagstukken? Neem dan snel contact met mij op! Voor een prachtig accountantskantoor in regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Jurist Ondernemingsrecht. Samen met collega juristen en fiscaal adviseurs breng jij de juridische adviespraktijk naar een hoger niveau. 

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.800

Juridisch Secretaresse Civiel procesrecht bij advocatenkantoor

Wil jij als secretaresse graag jouw eigen advocaten ondersteunen en daarnaast ook bezig zijn met de procespraktijk? Dan heb ik een hele leuke functie voor jou! Voor een modern advocatenkantoor in het centrum van Den Haag zoeken wij een Juridisch Secretaresse voor de sectie Civiel Procesrecht. Een zeer uitdagende functie waar jij zelfstandig je dag kunt indelen en waar initiatief nemen wordt gewaardeerd.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.100

Notarisklerk Vastgoed bij notariskantoor

Zit je al een tijd in het vak en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoek ik jou! Voor een gemoedelijk notariskantoor in regio Eindhoven zijn wij ter uitbreiding van het enthousiaste team op de sectie Vastgoed, op zoek naar een nieuwe aanwinst. Als Notarisklerk ga jij jouw expertise inzetten en het team ondersteunen met het best passende advies.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sarah (Kandidaat-notaris)

Sarah is een startende Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed. Ze heeft ruim een jaar ervaring waarvan vier maanden zelfstandige ervaring met het opmaken van aktes en het geven van advies. Voordat ze als kandidaat aan de slag ging, heeft ze ook 8 maanden als Notarieel Medewerker gewerkt op de sectie OG. Hier heeft ze koopovereenkomsten, aktes en nota's opgemaakt. Ze heeft met de programma's Quantaris, Van Brug en Assyst gewerkt en is dus goed op de hoogte van de automatisering. Tijdens haar studie heeft Sarah een student stage gelopen op de secties Vastgoed en Ondernemingsrecht bij een groot advocaten- en notariskantoor op de Zuid-as, dit is haar goed bevallen. Ook heeft Sarah twee masterclasses gedaan en heeft ze een belangrijk onderdeel uitgemaakt van haar notariële studievereniging.

Sarah heeft een open persoonlijkheid, ze is spontaan en is makkelijk in de omgang met mensen. Sarah is loyaal, flexibel inzetbaar en ze zet altijd haar beste been voor. Ze vindt het leuk om zaken uit te pluizen en creatief en oplossingsgericht te denken. Ze wil alles aanpakken en veel leren. Ze wil hier wel goede begeleiding voor krijgen. Sarah heeft een goede inzet en vindt het leuk om samen te werken met collega's. Ten slotte is ze erg gestructureerd. 

Sarah is in overleg fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rowena (Juridisch secretaresse)

Rowena heeft ruim 3,5 jaar ervaring als Juridisch Secretaresse bij een middelgroot advocatenkantoor. Daarnaast heeft ze administratieve ervaring bij een groot advocatenkantoor. Ze heeft ondersteunende werkzaamheden verricht op de secties familierecht, strafrecht, arbeidsrecht en zorg & onderwijs. Rowena heeft de opleiding hbo rechten afgerond en heeft hbo werk- en denkniveau. Op dit moment wil ze graag parttime werken en het liefst iets dichterbij huis, vandaar dat ze op zoek is naar een ondersteunende functie als Juridisch Secretaresse bij een leuk advocatenkantoor.

Rowena is representatieve jongedame. Ze is in het begin wat bescheiden, maar verder spontaan en sociaal ingesteld. Ze is betrouwbaar en heeft veel belangstelling voor het werk dat ze doet. Rowena vindt het leuk om in teamverband te werken, ze heeft met meerdere secretaresses samengewerkt. Ten slotte is ze kritisch en precies en werkt ze nauwkeurig.

Rowena heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor drie dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Varsha (Kandidaat-Notaris)

Varsha is een startende Kandidaat-Notaris op de sectie Vastgoed en Ondernemingsrecht. Ze heeft dit jaar de master Notarieel Recht afgerond en is daarna een stage gaan lopen op de sectie Familierecht bij een middelgroot notariskantoor. Na afloop van deze stage is Varsha als Kandidaat-Notaris gestart bij een klein kantoor in Amsterdam. Ze wordt hier goed begeleid en krijgt al veel verantwoordelijkheid. Ze stelt zelfstandig aktes op (leveringen, hypotheken, oprichtingen) en mag binnenkort ook besprekingen doen. Varsha is niet actief op zoek, maar staat wel open voor een mooie uitdaging. Ze wil zich het liefst specialiseren in het Ondernemingsrecht.

Varsha is een enthousiaste, pientere jongedame. Ze is gedreven en heeft de ambitie om zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardige Kandidaat-Notaris. Varsha zet zich altijd 100% in om haar doelen te bereiken. Ze pakt dingen heel erg snel op en begeleidt nu al een nieuwe Kandidaat-Notaris bij haar op kantoor. Ze heeft een rustige persoonlijkheid en blijft heel kalm in stressvolle situaties. Ze kan dan ook goed omgaan met deadlines en toont dan ook echt initiatief. Varsha kan goed samen werken in teamverband, ze is behulpzaam en een echte teamplayer. Tenslotte werkt Varsha nauwkeurig en wil ze het werk goed doen.

Varsha heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.700,- bruto op fulltime basis.

location_onLeiden createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Laurien (Notarieel Medewerker)

Laurien is een ervaren Notarieel Medewerker op de sectie Onroerend Goed. Ze werkt al ruim veertien jaar voor hetzelfde notariskantoor. Ze is gespecialiseerd in particulier vastgoed en behandelt zelfstandig leveringen, hypotheken, volmachten, royementen en alle overige akten. Ze vindt het werk erg leuk en vooral ook het contact met particuliere klanten. Ze staat momenteel open voor een nieuwe uitdaging en zoekt een klein of middelgroot notariskantoor dat interesse heeft in haar expertise.

Laurien is een enthousiaste, verzorgde dame. Ze heeft een positieve houding, is sociaal en heeft een goed gevoel voor humor. Laurien is proactief en presteert beter onder druk. In haar dagelijkse werkzaamheden draagt ze veel verantwoordelijkheid en zorgt ze ervoor dat alle administratieve processen van de onroerend goed dossiers correct en tijdig verlopen. Ze heeft inlevingsvermogen en kan goed samenwerken met collega's. Ten slotte denk Laurien altijd oplossingsgericht en pakt ze alles aan.

Laurien heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.400,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven