Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Juridisch. Is zangeres en DJ, treedt op, gaat naar clubs, reist graag en je kunt ook nog eens heel erg met haar lachen. Met haar juridische achtergrond op universitair niveau, weet zij de perfecte match te maken.


Vacatures

Voor een klein notariskantoor in de Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Notarieel Medewerker Onroerend Goed! Vind jij het belangrijk om jouw eigen dossiers te behandelen en veel contact met klanten te hebben en zoek je iets lekker dichtbij in de regio? Reageer dan snel! 

access_timeFulltime location_onHoeksche Waard euro_symbol€2.500 tot €3.200
Werk jij bij een groot advocaten-en notariskantoor en wil jij graag een bewuste stap zetten naar een specialistisch en klein kantoor? Dan ga ik graag in gesprek met jou over de mogelijkheden. Voor een notariskantoor in Breda zijn wij op zoek naar een Notarisklerk of Paralegal gespecialiseerd binnen de sectie Real Estate die graag de volgende stap in zijn carrière wil zetten.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.500 tot €5.000
Voor een gezellig notariskantoor ben ik op zoek naar een Notarieel Medewerker Onroerend Goed! Met jouw ervaring binnen het notariaat wil je graag het beste uit jezelf halen en word je gelukkig van een informele werkomgeving. Je hebt affiniteit voor het vastgoed en kunt zelfstandig hypotheek- en leveringsdossiers afhandelen. Ben je minimaal vier dagen per week beschikbaar en woon je in regio Den Bosch? Dan ga ik heel graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden!
access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.800 tot €4.000
Met jouw ervaring als Notarieel Medewerker ga je aan de slag bij een gezellig notariskantoor in regio Leiden. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging voor minimaal vier dagen per week en heb je affiniteit met de sectie Familierecht of Onroerend Goed? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anke is een ervaren notarisklerk met als specialisatie het Onroerend Goed. Ze heeft de opleiding tot Notarisklerk afgerond en is ruim 20 jaar werkzaam binnen het notariaat. Anke is bij een groot kantoor begonnen als Notarieel Secretaresse en kreeg toen al snel de mogelijkheid om aktes te maken. Ze heeft toen lange tijd bij een middelgroot kantoor gewerkt en hier zelfstandig dossiers behandeld voor de sectie Onroerend Goed. De standaard leveringen en hypotheken, maar ook de nieuwbouwprojecten en uitpondingen was Anke verantwoordelijk voor. Op dit moment werkt Anke bij een middelgroot kantoor en op zich heeft ze het naar haar zin, maar ze staat wel open voor een kantoor wat beter bij haar past en iets dichterbij huis gelegen is.

Anke is een rustige dame met een professionele uitstraling, ze komt best wel serieus over en straalt uit dat ze kennis van zaken heeft. Ze geeft aan dat ze een hoge werkdruk aan kan en goed kan doorwerken. Anke doet dit geheel zelfstandig, maar vindt het wel leuk om collega's te hebben om mee te sparren. Ze komt wat terughoudend over en staat niet graag in de volle aandacht. Verder is ze erg vriendelijk en kan ze goed met klanten overweg.

Anke heeft 2 maanden opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.800,- bruto op fulltime basis (37,5 uur).

location_onRotterdam createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Anneke is een ervaren notarieel secretaresse met echt liefde voor het vak. Ze werkt sinds haar 17e in het notariaat en heeft het nog steeds erg naar haar zin. Anneke is begonnen bij een klein notariskantoor waar ze 23 jaar heeft gewerkt. Hier heeft ze op ondersteunend niveau voor alle rechtsgebieden gewerkt en brede ervaring opgedaan. Daarna is Anneke bij een middelgroot notariskantoor gaan werken op de sectie Onroerend Goed en dit doet ze nu nog steeds. De meeste ervaring heeft ze dan ook op OG en hier wil ze graag in verder. Bij haar huidige werkgever is er wat onzekerheid, omdat het kantoor gaat opsplitsen en om die reden wil ze graag bekijken wat de mogelijkheden voor haar zijn.

Anneke is een verzorgde en vriendelijke dame. Ze komt erg positief over en maakt een leuke indruk als ze binnen komt. Bij Anneke staat accuratesse hoog in het vaandel, ze werkt secuur en verliest daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Ze heeft oog voor details en kan daar effectief mee omgaan. Anneke is flexibel en kan snel schakelen naar omstandigheden. Het samenwerken met collega’s vind ze belangrijk, het gezamenlijk behalen van resultaten komt op de eerste plaats en zorgt dat er onderling een goede sfeer is. Ten slotte kan ze goed omgaan met tijdsdruk en kan ze zich goed verplaatsen in anderen. Kortom een fijne collega om mee te werken.

Anneke heeft twee maanden opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person59 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sandra is een Notarieel Secretaresse met ruime ervaring op de onroerend goed praktijk. Ze werkt in teamverband aan dossiers en verricht de ondersteunende werkzaamheden en stelt aktes op aan de hand van standaard modellen. Ze heeft ruim vijftien jaar bij één kantoor gewerkt en heeft weinig wisselingen gehad. De laatste tien jaar is ze voornamelijk bezig geweest met executieveilingen, om die reden wil ze ook graag een overstap maken naar een kantoor waar ze de algemene vastgoed praktijk kan ondersteunen. Ze zou graag dossiers van a-z willen behandelen.

Sandra is een vriendelijke dame met veel ervaring. Ze heeft een dienstverlenende instelling en werkt graag in teamverband aan dossiers. Zelfstandig werken gaat haar daarentegen ook goed af, en ze zorgt er altijd voor dat het werk goed wordt afgeleverd. Sandra is een loyaal persoon en verbindt zich graag aan een werkgever voor de langere termijn. Ten slotte kan ze het goed vinden met haar collega's.

Sandra heeft een maand opzegtermijn en is vier dagen per week beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.850,- bruto op fulltime basis (37,5 uur).

location_onDordrecht createMBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nina is een Kandidaat-Notaris gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Ze is nu ruim drie jaar werkzaam bij een groot advocaten-en notariskantoor als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht en heeft recent de beroepsopleiding afgerond. Ze geeft advisering op het gebied van herstructureringen door grensoverschrijdende fusies, overnames, splitsingen en omzettingen. Tijdens haar studie heeft ze tevens twee stages gelopen bij grote kantoren op Ondernemingsrecht, Familierecht en Commercieel Vastgoed. Nina heeft het heel erg naar haar zin en zit in een leuk team. Echter bij haar huidige kantoor maakt ze heel veel overuren. Nina wil bewust een stap maken om minder uren te werken, zodat ze meer tijd voor haar zelf heeft. Het Ondernemingsrecht ligt Nina het meeste en hier wil ze dan ook graag mee verder.

Nina is een vlotte jongedame. Ze komt erg professioneel en zakelijk over en is communicatief sterk. Ze is het gewend om in teamverband aan projecten te werken, maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Nina is een spontane dame, ze is een gezellige factor binnen het team en heeft een flexibele houding.

Nina heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 4.500,- bruto op fulltime basis (in overleg).

location_onDen Haag createWO person26 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven