Van Eindhoven en van iedereen. Christa is een geboren Hagenaar, met mooi weer te vinden op het water en altijd van de partij bij elk bedrijfsfeest. Christa is Team Manager van onze locatie in Eindhoven. Dagelijks gaat zij de uitdaging aan om het succes van de consultants te stimuleren. Dat betekent dat zij altijd klaar staat om vragen te beantwoorden, veel gesprekken voert om de ontwikkeling te monitoren en continu haar mensen motiveert. Waar Christa enthousiast van wordt, is het zien dat een consultant groeit, successen behaalt en een groeiende samenwerking tussen collega’s en verschillende teams. Het meeste energie haalt zij nog altijd uit winnen. Succes volgens Christa is: de juiste match maken.


Vacatures

Jij bent de aangewezen persoon om jouw team zo optimaal mogelijk in te delen. Als Teamleider Productie ga je dat doen door jouw leidinggevende kwaliteiten toe te passen in je werkzaamheden. Ga jij de uitdaging aan om verantwoordelijk te zijn voor een team van meer dan 20 medewerkers? Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.400
Werken voor een werkgever die in de startende fase zit, betekent dat jij veel verantwoordelijkheden krijgt en veel mag meedenken in het optimaliseren van processen. Hierdoor word jij elke dag opnieuw uitgedaagd en blijf je plezier ervaren in je werk! Wil je hier meer over weten? Lees dan eens deze vacature door.
access_timeFulltime location_onRegio Oss euro_symbol€2.900 tot €3.900
Een stage op de afdeling Inkoop heeft jouw interesse gewekt. Jij ziet jezelf werken als Inkoper die met leveranciers aan tafel zit om voor een bedrijf het onderste uit de kan te halen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel deze vacature.
access_timeFulltime location_onRegio Den Bosch euro_symbol€2.500 tot €2.900

Relatiebeheer is een kunst! Dat (h)erken jij en het liefste functioneer je in een zelfstandige rol waarbij je het hele klantenportfolio beheert. Vind je het daarnaast ook prettig om met A-klanten te werken én woon je in de regio van Sint-Oedenrode? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Sint-Oedenrode euro_symbol€3.200 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michelle werkt nu ruim 6 jaar bij haar huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, waar zij is begonnen als Medewerker Customer Service en Transportplanning. Inmiddels is Michelle doorgegroeid naar de rol van Teamleider van deze afdeling waardoor zij verantwoordelijk is voor de aansturing en coaching van een team van 9 tot 15 medewerkers op kantoor. Ook is zij verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken en bespreken van prestaties met zowel de klant als de externe vervoerders. Zo kunnen verbeteringen en kostenbesparingen aangedragen en ingevoerd worden. Vanwege de werksfeer binnen haar locatie heeft Michelle besloten latent te oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of het transport. In een nieuwe functie zijn voor haar het klantcontact en probleemoplossende aspect binnen een functie belangrijk. 

Michelle is een rustige dame die eerst de kat uit de boom kijkt. Zij is zeer stressbestendig, wat ook blijkt uit haar ervaring bij de brandweer, en heeft een nuchtere houding. Dit houdt in dat Michelle goed de focus weet te bewaren in hectische situaties. In haar communicatie is Michelle recht door zee. Ze is niet bang haar mening te geven zolang daarmee anderen niet gekwetst worden. Probleemoplossend is Michelle sterk doordat zij goed luistert, de relevante informatie weet uit te filteren en snel kan schakelen. Door vast te stellen wat iedere werknemer nodig heeft om zijn of haar persoonlijke ontwikkeldoelen te behalen, krijgt ieder teamlid een persoonlijke aanpak waardoor ontwikkeling en doorgroei mogelijk is. Dit vindt Michelle belangrijk. 

Michelle heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand en ze heeft een maand opzegtermijn. 

createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ongeveer vijftien jaar geleden deed David middels een functie als Logistiek Planner bij een logistiek dienstverlener zijn intrede in de logistieke branche. Inmiddels heeft David zich sterk ontwikkeld op het gebied van warehousing. Hij werkt nu ruim vier jaar in de rol van Teamleider Warehouse waarin David de verantwoordelijkheid en aansturing van de dagelijkse operatie voor diverse accounts voor zijn rekening neemt. Helaas zijn er bij zijn huidige werkgever plannen om de werkzaamheden te verhuizen en tevens is er voor David geen mogelijkheid om in zijn functie door te groeien. Daarom is David momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Typerend voor David is dat hij niet graag stil zit. Op de werkvloer is hij voortdurend bezig, wanneer zijn werkzaamheden zijn afgerond, gaat David proactief op zoek naar werk om zichzelf nuttig te maken. David is stressbestendig en oplossingsgericht. Laatst lag het geautomatiseerde systeem er uit, toen wist hij het hoofd koel te houden. Zo hadden hij en zijn team toch op tijd alle zendingen gereed. David kon aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Tot slot is David zeer klantgericht, hij heeft geleerd de klant altijd centraal te stellen wat blijkt uit het onlangs bijtekenen van een klant waar David verantwoordelijk voor is. 

David heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mike is een starter die dit jaar zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie heeft behaald. Tijdens zijn stage bij een verzekeringsmaatschappij heeft hij al volledig mee mogen draaien op de debiteurenadministratie (B2C), denk hierbij aan het nabellen van particulieren met betrekking tot betaalachterstanden. Bij zijn afstudeerstage bij een diervoedingsbedrijf heeft hij een kostprijsonderzoek gedaan. De nieuw berekende kostprijs uit dit onderzoek wordt momenteel nog daadwerkelijk toegepast. Mike heeft de ambitie zichzelf tot Controller te ontwikkelen en zoekt daarom een passende startersbaan als Financieel Medewerker, Medewerker Crediteuren of Assistent Controller.

Mike is energiek en sociaal. Hij omschrijft zichzelf als iemand die eenvoudig het voortouw neemt, extravert is en makkelijk aansluiting vindt met anderen. Hij voetbalt inmiddels bijna 12 jaar en heeft een grote vriendengroep waarmee hij en zijn vrienden veel tijd doorbrengen. Al op de havo wist Mike dat hij goed was met cijfers en werd al snel duidelijk dat hij later de richting Bedrijfseconomie zou kiezen.

Mike is fulltime beschikbaar en hij heeft een opzegtermijn van 2 weken bij zijn huidige werk. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200.- bruto per maand, op basis van 40 uur.

createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Gedurende zijn mbo4-opleiding Manager Transport en Logistiek, die hij in juni heeft afgerond, heeft Jeffrey kennis opgedaan over de diverse processen binnen de logistieke branche. Middels zijn stages heeft hij tevens bij verschillende organisaties kunnen zien hoe de logistiek in de praktijk te werk gaat. Na zijn afstuderen is Jeffrey bij een handelsorganisatie met productiefaciliteiten in het buitenland gestart. Hij zit hier samen met drie collega's op kantoor, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor het transport van de goederen. Enerzijds draagt hij er zorg voor dat de juiste artikelen in de containers worden geladen voor het transport naar het warehouse in Nederland. Anderzijds boekt hij het transport voor de belevering van de diverse winkelfilialen. Omdat zijn huidige functie een tijdelijke rol betreft, is Jeffrey momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich op praktijkniveau verder kan ontwikkelen. 

Jeffrey is jong en gedreven. Wat voor hem belangrijk is, is dat hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij past daarom goed in een functie waarin hij middels afwisselende werkzaamheden en groeiende verantwoordelijkheden wordt uitgedaagd. Qua werktijden is Jeffrey flexibel, hij staat dan ook open voor wisselende diensten.

Jeffrey is vanaf september beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand.

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven