Christa Zalbin

workSenior Consultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06-19689781
linkedin.com/in/christa-zalbin/
Christa Zalbin

Van Eindhoven en van Logistiek. Christa is iemand die direct voor je klaarstaat. Met een groot netwerk rondom de lichtstad en een gedreven instelling ziet zij binnen één oogwenk wie jij bent, en wat jouw uniek maakt. Door haar sociale skills en scherpe oog voor kwaliteit schenkt ze je zonder problemen de baan die perfect bij jou past!

Vacatures

Junior Transportplanner Hbo - regio Boxmeer

Voor deze functie is enige ervaring in de transportplanning zeker mooi meegenomen, maar mentaliteit, denkniveau en een vlotte babbel zijn echt van belang! Hoe klinkt een uitdaging waarin je wordt opgeleid tot volwaardig planner en daarnaast je analytische vaardigheden kunt prikkelen door de planning te optimaliseren?

access_timeFulltime location_onBoxmeer euro_symbol€2.200 tot €2.700

Medewerker Transport Administratie

Je thuis voelen op je werkplek is een belangrijk onderdeel van je werkplezier en daarmee je succes! Ben jij op zoek naar een nuchtere omgeving met korte lijnen? Een kantoor waar gezond boerenverstand en ouderwets hard werken nog gewaardeerd worden? Dan is deze functie misschien iets voor jou! 

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€1.900 tot €2.400

Teamleider VAS

Je bent op zoek naar een kans om je als leidinggevende te ontwikkelen; dan start je met het aansturen van een productielijn binnen een internationale logistieke dienstverlener. Deze organisatie heeft alle ruimte om haar medewerkers kansen tot doorgroeien te bieden! Sluit dit aan bij jouw wensen? Reageer dan direct! 

access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€1.900 tot €2.400

Administratief Medewerker Outbound

Dit is een mooie instapfunctie bij een internationale logistiek dienstverlener, waarin je kennismaakt met het outbound-proces. Je hebt dagelijks te maken met klanten, vervoerders en logistieke systemen. Iedere dag is anders, waardoor jij leert te anticiperen op ad-hoc-wijzigingen en problemen. Zie jij dit wel zitten? Reageer dan direct! 

access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€1.900 tot €2.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Charles (Warehouse Teamleider)

Charles heeft ruim 15 jaar ervaring in een leidinggevende functie opgedaan binnen diverse bedrijfstakken. Na het behalen van zijn mbo4-diploma is Charles doorgegroeid binnen de supermarktbranche tot Assistent Supermarktmanager. Ook heeft hij gewerkt als Teamleider bij een kweker en heeft hij de volledige afdeling Manuele Sortering tot aan de expeditie bij een postbedrijf opgezet en geleid. Door zijn ervaringen in bovengenoemde functies is Charles zeer bedreven in het aansturen van multiculturele groepen tot circa 140 werknemers. Daarnaast heeft hij middels de opzet van de afdeling sortering brede kennis opgedaan over logistieke processen en de inrichting daarvan. Momenteel is Charles werkzaam als Planner van service monteurs, echter zit hij hier niet goed op zijn plek. Dit komt door gebrek aan affiniteit met de techniek (industriële inbouwapparatuur) en vanwege het feit dat hij de hele dag achter een bureau zit. Charles gaat graag weer aan de slag in een rol waarin hij als leidinggevende zijn tijd op de operatie doorbrengt. 

Op de werkvloer vindt Charles persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Hij toont altijd interesse in zijn werknemers, waardoor hij een goede band heeft met zijn team en het direct doorheeft wanneer iets bij een van hen dwarszit. Daarnaast is Charles een hardwerkende Teamleider die nooit te beroerd is zijn handen uit de mouwen te steken en overwerken of werken in wisselende diensten is voor hem geen enkel probleem. Vanwege zijn inzicht ziet Charles in processen opkomende bottlenecks al in een vroeg stadium ontstaan, zodat hij in staat is snel te schakelen en tijdig oplossingen door te voeren. 

Charles heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

location_onEindhoven createMBO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Michelle (Teamleider Customer Service)

Michelle werkt nu ruim 6 jaar bij haar huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, waar zij is begonnen als Medewerker Customer Service en Transportplanning. Inmiddels is Michelle doorgegroeid naar de rol van Teamleider van deze afdeling waardoor zij verantwoordelijk is voor de aansturing en coaching van een team van 9 tot 15 medewerkers op kantoor. Ook is zij verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken en bespreken van prestaties met zowel de klant als de externe vervoerders. Zo kunnen verbeteringen en kostenbesparingen aangedragen en ingevoerd worden. Vanwege de werksfeer binnen haar locatie heeft Michelle besloten latent te oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of het transport. In een nieuwe functie zijn voor haar het klantcontact en probleemoplossende aspect binnen een functie belangrijk. 

Michelle is een rustige dame die eerst de kat uit de boom kijkt. Zij is zeer stressbestendig, wat ook blijkt uit haar ervaring bij de brandweer, en heeft een nuchtere houding. Dit houdt in dat Michelle goed de focus weet te bewaren in hectische situaties. In haar communicatie is Michelle recht door zee. Ze is niet bang haar mening te geven zolang daarmee anderen niet gekwetst worden. Probleemoplossend is Michelle sterk doordat zij goed luistert, de relevante informatie weet uit te filteren en snel kan schakelen. Door vast te stellen wat iedere werknemer nodig heeft om zijn of haar persoonlijke ontwikkeldoelen te behalen, krijgt ieder teamlid een persoonlijke aanpak waardoor ontwikkeling en doorgroei mogelijk is. Dit vindt Michelle belangrijk. 

Michelle heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand en ze heeft een maand opzegtermijn. 

createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

David (Warehouse Teamleider)

Ongeveer vijftien jaar geleden deed David middels een functie als Logistiek Planner bij een logistiek dienstverlener zijn intrede in de logistieke branche. Inmiddels heeft David zich sterk ontwikkeld op het gebied van warehousing. Hij werkt nu ruim vier jaar in de rol van Teamleider Warehouse waarin David de verantwoordelijkheid en aansturing van de dagelijkse operatie voor diverse accounts voor zijn rekening neemt. Helaas zijn er bij zijn huidige werkgever plannen om de werkzaamheden te verhuizen en tevens is er voor David geen mogelijkheid om in zijn functie door te groeien. Daarom is David momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Typerend voor David is dat hij niet graag stil zit. Op de werkvloer is hij voortdurend bezig, wanneer zijn werkzaamheden zijn afgerond, gaat David proactief op zoek naar werk om zichzelf nuttig te maken. David is stressbestendig en oplossingsgericht. Laatst lag het geautomatiseerde systeem er uit, toen wist hij het hoofd koel te houden. Zo hadden hij en zijn team toch op tijd alle zendingen gereed. David kon aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Tot slot is David zeer klantgericht, hij heeft geleerd de klant altijd centraal te stellen wat blijkt uit het onlangs bijtekenen van een klant waar David verantwoordelijk voor is. 

David heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jeffrey (MBO Starter Logistiek)

Gedurende zijn mbo4-opleiding Manager Transport en Logistiek, die hij in juni heeft afgerond, heeft Jeffrey kennis opgedaan over de diverse processen binnen de logistieke branche. Middels zijn stages heeft hij tevens bij verschillende organisaties kunnen zien hoe de logistiek in de praktijk te werk gaat. Na zijn afstuderen is Jeffrey bij een handelsorganisatie met productiefaciliteiten in het buitenland gestart. Hij zit hier samen met drie collega's op kantoor, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor het transport van de goederen. Enerzijds draagt hij er zorg voor dat de juiste artikelen in de containers worden geladen voor het transport naar het warehouse in Nederland. Anderzijds boekt hij het transport voor de belevering van de diverse winkelfilialen. Omdat zijn huidige functie een tijdelijke rol betreft, is Jeffrey momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich op praktijkniveau verder kan ontwikkelen. 

Jeffrey is jong en gedreven. Wat voor hem belangrijk is, is dat hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij past daarom goed in een functie waarin hij middels afwisselende werkzaamheden en groeiende verantwoordelijkheden wordt uitgedaagd. Qua werktijden is Jeffrey flexibel, hij staat dan ook open voor wisselende diensten.

Jeffrey is vanaf september beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand.

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven