Van Eindhoven en van iedereen. Christa is een geboren Hagenaar, met mooi weer te vinden op het water en altijd van de partij bij elk bedrijfsfeest. Christa is Team Manager van onze locatie in Eindhoven. Dagelijks gaat zij de uitdaging aan om het succes van de consultants te stimuleren. Dat betekent dat zij altijd klaar staat om vragen te beantwoorden, veel gesprekken voert om de ontwikkeling te monitoren en continu haar mensen motiveert. Waar Christa enthousiast van wordt, is het zien dat een consultant groeit, successen behaalt en een groeiende samenwerking tussen collega’s en verschillende teams. Het meeste energie haalt zij nog altijd uit winnen. Succes volgens Christa is: de juiste match maken.


Kandidaten

Al vanaf jonge leeftijd wist Mitchel hij dat hij graag met cijfers wilde werken. Inmiddels heeft Mitchel een jaar op de salarisadministratie bij een uitzendbureau gewerkt en zoekt hij een baan dichter bij huis. Na het behalen van zijn mbo-diploma heeft hij besloten een hbo-opleiding richting Financieel Management te volgen. Echter heeft hij het eerste jaar op 2 punten na niet gehaald en is hij gestopt om zich volledig op het werk te richten. Hij volgt momenteel als aanvulling een cursus PDL, welke hij februari verwacht af te ronden. Mitchel wil graag aan de slag als Salarisadministrateur in een omgeving waarin hij veel kan leren.

Mitchel is een sociaal type. Hij vindt contact met anderen belangrijk en kan eenvoudig aansluiting vinden bij met mensen die hij nog niet kent. Hij is een teamspeler die het best tot zijn recht in een omgeving waarin hij kan samenwerken met directe collega’s. Samenwerken en een team in harmonie brengen is aan Mitchel goed besteed. In zijn vrije tijd basketbalt hij op hoog niveau en organiseert hij voor de vereniging regelmatig evenementen en toernooien.

Mitchel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onVeldhoven createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Ongeveer vijftien jaar geleden deed David middels een functie als Logistiek Planner bij een logistiek dienstverlener zijn intrede in de logistieke branche. Inmiddels heeft David zich sterk ontwikkeld op het gebied van warehousing. Hij werkt nu ruim vier jaar in de rol van Teamleider Warehouse waarin David de verantwoordelijkheid en aansturing van de dagelijkse operatie voor diverse accounts voor zijn rekening neemt. Helaas zijn er bij zijn huidige werkgever plannen om de werkzaamheden te verhuizen en tevens is er voor David geen mogelijkheid om in zijn functie door te groeien. Daarom is David momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Typerend voor David is dat hij niet graag stil zit. Op de werkvloer is hij voortdurend bezig, wanneer zijn werkzaamheden zijn afgerond, gaat David proactief op zoek naar werk om zichzelf nuttig te maken. David is stressbestendig en oplossingsgericht. Laatst lag het geautomatiseerde systeem er uit, toen wist hij het hoofd koel te houden. Zo hadden hij en zijn team toch op tijd alle zendingen gereed. David kon aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Tot slot is David zeer klantgericht, hij heeft geleerd de klant altijd centraal te stellen wat blijkt uit het onlangs bijtekenen van een klant waar David verantwoordelijk voor is. 

David heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mike is een starter die dit jaar zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie heeft behaald. Tijdens zijn stage bij een verzekeringsmaatschappij heeft hij al volledig mee mogen draaien op de debiteurenadministratie (B2C), denk hierbij aan het nabellen van particulieren met betrekking tot betaalachterstanden. Bij zijn afstudeerstage bij een diervoedingsbedrijf heeft hij een kostprijsonderzoek gedaan. De nieuw berekende kostprijs uit dit onderzoek wordt momenteel nog daadwerkelijk toegepast. Mike heeft de ambitie zichzelf tot Controller te ontwikkelen en zoekt daarom een passende startersbaan als Financieel Medewerker, Medewerker Crediteuren of Assistent Controller.

Mike is energiek en sociaal. Hij omschrijft zichzelf als iemand die eenvoudig het voortouw neemt, extravert is en makkelijk aansluiting vindt met anderen. Hij voetbalt inmiddels bijna 12 jaar en heeft een grote vriendengroep waarmee hij en zijn vrienden veel tijd doorbrengen. Al op de havo wist Mike dat hij goed was met cijfers en werd al snel duidelijk dat hij later de richting Bedrijfseconomie zou kiezen.

Mike is fulltime beschikbaar en hij heeft een opzegtermijn van 2 weken bij zijn huidige werk. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200.- bruto per maand, op basis van 40 uur.

createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Gedurende zijn mbo4-opleiding Manager Transport en Logistiek, die hij in juni heeft afgerond, heeft Jeffrey kennis opgedaan over de diverse processen binnen de logistieke branche. Middels zijn stages heeft hij tevens bij verschillende organisaties kunnen zien hoe de logistiek in de praktijk te werk gaat. Na zijn afstuderen is Jeffrey bij een handelsorganisatie met productiefaciliteiten in het buitenland gestart. Hij zit hier samen met drie collega's op kantoor, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor het transport van de goederen. Enerzijds draagt hij er zorg voor dat de juiste artikelen in de containers worden geladen voor het transport naar het warehouse in Nederland. Anderzijds boekt hij het transport voor de belevering van de diverse winkelfilialen. Omdat zijn huidige functie een tijdelijke rol betreft, is Jeffrey momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich op praktijkniveau verder kan ontwikkelen. 

Jeffrey is jong en gedreven. Wat voor hem belangrijk is, is dat hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij past daarom goed in een functie waarin hij middels afwisselende werkzaamheden en groeiende verantwoordelijkheden wordt uitgedaagd. Qua werktijden is Jeffrey flexibel, hij staat dan ook open voor wisselende diensten.

Jeffrey is vanaf september beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand.

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven