“Doe waar jij blij van wordt. Jij bent zelf de enige die dat kan bepalen, dus kies niet voor een leidinggevende functie omdat het door je omgeving gezien wordt als succes óf een internationaal bedrijf omdat het goed op je cv staat. Als je datgene doet waar jij blij van wordt, ben je in je werk het gelukkigst.”

Energie haal ik uit het creëren van de perfecte match, niet alleen op basis van kennis en ervaring maar ook de persoonlijke ‘touch’. Het leukste vind ik de gesprekken bij mijn klanten waardoor je inzicht krijgt in de cultuur en sfeer bij een organisatie. Zo zie je ook goed wie er binnen dat bedrijf zal passen.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Soms zijn zoekprofielen zo specifiek opgesteld, dat goede kandidaten worden afgewezen en potentie over het hoofd wordt gezien. Zonde! Deze talenten pluk ik er gelukkig zo uit. Ik ben namelijk al meer dan 5 jaar specialist in het vak waardoor ik de arbeidsmarkt goed begrijp en een groot netwerk heb opgebouwd. Persoonlijk contact en het opbouwen van een stabiele band vind ik erg belangrijk. Dat betekent dat ik ook buiten werktijd bereikbaar ben, en te hulp schiet bij vraagstukken.

Op zoek naar een nieuwe collega voor een kantoor- of leidinggevende functie binnen productie, handel of techniek? Of heeft u vragen omtrent personeelswerving? Ik ga graag met u in gesprek om aan de hand van de wensen van uw organisatie te kijken in hoeverre mijn dienstverlening hierop aansluit. U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Ervaren kandidaten en starters help ik door middel van een groot netwerk en loopbaanbegeleiding. Anders gezegd, we stellen de vraag “Wat wil ik nu eigenlijk?”. Ik bespreek bijvoorbeeld met je wat je mist in je huidige rol, en aan de hand van jouw wensen houd ik mijn oren en ogen open binnen mijn netwerk om je te helpen aan een baan die goed bij je past. Denk aan andere werktijden, beter salaris, doorgroei- of opleidingsmogelijkheden, meer verantwoordelijkheden in de functie of gewoon een nieuwe werkomgeving.

Meer dan 5 jaar ben ik specialist in het vak waardoor ik de arbeidsmarkt goed begrijp en een groot netwerk heb opgebouwd. Persoonlijk contact en een goeie band vind ik erg belangrijk. Dat betekent dat ik ook buiten werktijd bereikbaar voor je ben en dat ik al je vragen zal beantwoorden. Bellen, mailen, whatsappen, het mag allemaal. In een persoonlijk gesprek leer ik je graag beter kennen om te kijken wat ik precies voor je kan betekenen.


Vacatures

Heb jij de ambitie om te werken in een bedrijf dat kansen biedt? Denk bijvoorbeeld aan een uitdagende functie met afwisselende verantwoordelijkheden, complexe planningen, werken met de nieuwste technieken én toekomstperspectief door te blijven leren en te groeien in de richting van jouw interesse. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan direct! 
access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.600 tot €3.300
Heb jij enige administratieve ervaring op het bedrijfsbureau van een productie- en handelsorganisatie en ben je op zoek naar een werkgever die haar steentje bijdraagt aan een beter milieu? Vind je het daarnaast prettig om te werken in een informeel en klein team? Reageer dan snel! 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.000
Ben jij op zoek naar een leuke Inkoopfunctie waarin je voorlopig niet bent uitgeleerd door te werken met veel uitzonderingen, een breed assortiment en een uitdagend klantenportfolio? Als jij je daarnaast thuis voelt in een informeel familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en samen lunchen de standaard is, is deze baan absoluut iets voor jou! Reageer dan snel! 
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.700
Als jij houdt van lekker veel afwisseling in je functie en als je planning graag combineert met het verbeteren van processen zit je goed! Daarnaast kan je rekenen op een fijne werksfeer met gezellige collega’s en een werkgever waar in overleg veel mogelijk is, denk bijvoorbeeld aan thuiswerken, op termijn parttime werken of het volgen van trainingen en cursussen. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!  
access_timeFulltime location_onBoxtel euro_symbol€2.800 tot €3.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michelle werkt nu ruim 6 jaar bij haar huidige werkgever, een logistiek dienstverlener, waar zij is begonnen als Medewerker Customer Service en Transportplanning. Inmiddels is Michelle doorgegroeid naar de rol van Teamleider van deze afdeling waardoor zij verantwoordelijk is voor de aansturing en coaching van een team van 9 tot 15 medewerkers op kantoor. Ook is zij verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken en bespreken van prestaties met zowel de klant als de externe vervoerders. Zo kunnen verbeteringen en kostenbesparingen aangedragen en ingevoerd worden. Vanwege de werksfeer binnen haar locatie heeft Michelle besloten latent te oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of het transport. In een nieuwe functie zijn voor haar het klantcontact en probleemoplossende aspect binnen een functie belangrijk. 

Michelle is een rustige dame die eerst de kat uit de boom kijkt. Zij is zeer stressbestendig, wat ook blijkt uit haar ervaring bij de brandweer, en heeft een nuchtere houding. Dit houdt in dat Michelle goed de focus weet te bewaren in hectische situaties. In haar communicatie is Michelle recht door zee. Ze is niet bang haar mening te geven zolang daarmee anderen niet gekwetst worden. Probleemoplossend is Michelle sterk doordat zij goed luistert, de relevante informatie weet uit te filteren en snel kan schakelen. Door vast te stellen wat iedere werknemer nodig heeft om zijn of haar persoonlijke ontwikkeldoelen te behalen, krijgt ieder teamlid een persoonlijke aanpak waardoor ontwikkeling en doorgroei mogelijk is. Dit vindt Michelle belangrijk. 

Michelle heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand en ze heeft een maand opzegtermijn. 

createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ongeveer vijftien jaar geleden deed David middels een functie als Logistiek Planner bij een logistiek dienstverlener zijn intrede in de logistieke branche. Inmiddels heeft David zich sterk ontwikkeld op het gebied van warehousing. Hij werkt nu ruim vier jaar in de rol van Teamleider Warehouse waarin David de verantwoordelijkheid en aansturing van de dagelijkse operatie voor diverse accounts voor zijn rekening neemt. Helaas zijn er bij zijn huidige werkgever plannen om de werkzaamheden te verhuizen en tevens is er voor David geen mogelijkheid om in zijn functie door te groeien. Daarom is David momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging om zichzelf te blijven ontwikkelen. 

Typerend voor David is dat hij niet graag stil zit. Op de werkvloer is hij voortdurend bezig, wanneer zijn werkzaamheden zijn afgerond, gaat David proactief op zoek naar werk om zichzelf nuttig te maken. David is stressbestendig en oplossingsgericht. Laatst lag het geautomatiseerde systeem er uit, toen wist hij het hoofd koel te houden. Zo hadden hij en zijn team toch op tijd alle zendingen gereed. David kon aan het einde van de werkdag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Tot slot is David zeer klantgericht, hij heeft geleerd de klant altijd centraal te stellen wat blijkt uit het onlangs bijtekenen van een klant waar David verantwoordelijk voor is. 

David heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Mike is een starter die dit jaar zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie heeft behaald. Tijdens zijn stage bij een verzekeringsmaatschappij heeft hij al volledig mee mogen draaien op de debiteurenadministratie (B2C), denk hierbij aan het nabellen van particulieren met betrekking tot betaalachterstanden. Bij zijn afstudeerstage bij een diervoedingsbedrijf heeft hij een kostprijsonderzoek gedaan. De nieuw berekende kostprijs uit dit onderzoek wordt momenteel nog daadwerkelijk toegepast. Mike heeft de ambitie zichzelf tot Controller te ontwikkelen en zoekt daarom een passende startersbaan als Financieel Medewerker, Medewerker Crediteuren of Assistent Controller.

Mike is energiek en sociaal. Hij omschrijft zichzelf als iemand die eenvoudig het voortouw neemt, extravert is en makkelijk aansluiting vindt met anderen. Hij voetbalt inmiddels bijna 12 jaar en heeft een grote vriendengroep waarmee hij en zijn vrienden veel tijd doorbrengen. Al op de havo wist Mike dat hij goed was met cijfers en werd al snel duidelijk dat hij later de richting Bedrijfseconomie zou kiezen.

Mike is fulltime beschikbaar en hij heeft een opzegtermijn van 2 weken bij zijn huidige werk. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200.- bruto per maand, op basis van 40 uur.

createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Gedurende zijn mbo4-opleiding Manager Transport en Logistiek, die hij in juni heeft afgerond, heeft Jeffrey kennis opgedaan over de diverse processen binnen de logistieke branche. Middels zijn stages heeft hij tevens bij verschillende organisaties kunnen zien hoe de logistiek in de praktijk te werk gaat. Na zijn afstuderen is Jeffrey bij een handelsorganisatie met productiefaciliteiten in het buitenland gestart. Hij zit hier samen met drie collega's op kantoor, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor het transport van de goederen. Enerzijds draagt hij er zorg voor dat de juiste artikelen in de containers worden geladen voor het transport naar het warehouse in Nederland. Anderzijds boekt hij het transport voor de belevering van de diverse winkelfilialen. Omdat zijn huidige functie een tijdelijke rol betreft, is Jeffrey momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich op praktijkniveau verder kan ontwikkelen. 

Jeffrey is jong en gedreven. Wat voor hem belangrijk is, is dat hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij past daarom goed in een functie waarin hij middels afwisselende werkzaamheden en groeiende verantwoordelijkheden wordt uitgedaagd. Qua werktijden is Jeffrey flexibel, hij staat dan ook open voor wisselende diensten.

Jeffrey is vanaf september beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand.

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven