Vacatures

Werken in een internationale organisatie waar creativiteit, vernieuwing en betrokkenheid centraal staan? Als specialist op het gebied van technische 3D tekeningen van de meubelstukken werk je hier nauw samen met de ontwerpers én de directeur R&D. Klinkt dit voor jou als de perfecte fit? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Eersel euro_symbol€2.400 tot €3.400
Als young professional op de arbeidsmarkt ben je op zoek naar deze leuke baan: afwisseling in je werkzaamheden, complexiteit zodat je continu geprikkeld blijft, dynamiek waardoor jij je niet verveelt én een jong en gezellig team van collega’s die voor je klaarstaan om je mee te nemen in de processen. Is dit ook wat jij zoekt? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.600 tot €2.900
Werken in een internationale werkomgeving waar je te maken krijgt met diverse culturen, een hoge mate van dynamiek én een groeiende organisatie wat er op neer komt dat je kunt groeien in verantwoordelijkheden als jij je laat gelden! Sta jij stevig in je schoenen en deins je niet terug voor een functie met uitdaging en verantwoordelijkheid? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Zaltbommel euro_symbol€2.400 tot €2.700
Terechtkomen in een hecht team en een gemoedelijke werkomgeving met een brede functie gericht op productieplanning en optimaliseren van processen alsof je in een klein bedrijf werkt.. Maar dan met de resources, opleidingsmogelijkheden en kansen op doorgroei van het werken bij een grote organisatie. Best of both worlds? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Veldhoven euro_symbol€3.200 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kort na de start van zijn bacheloropleiding kwam Garreth tot de conclusie dat deze inhoudelijk niet aansloot op zijn ambities. Hij besloot te stoppen en om een onvoldoende overwogen keuze te voorkomen, is Garreth aan de slag gegaan in de bouw. Een aantal jaren later, kwam Garreth in aanraking met de logistieke branche waar hij zich opvallend goed in thuis voelt. Inmiddels heeft hij drie jaar ervaring bij een logistiek dienstverlener waarbinnen hij als Process Engineer Transport ervaring heeft opgedaan met diverse optimalisatieprojecten. Naast het feit dat Garreth al snel stappen heeft kunnen maken, heeft Garreth door middel van diverse cursussen geïnvesteerd in zijn theoretische vakkennis. Vandaar ook dat hij dit jaar start met de vierjarige deeltijd hbo-opleiding (colleges op zaterdagen) Logistiek Management. Dit voorjaar heeft Garreth vanwege een gebrek aan doorgroeimogelijkheden besloten de overstap te maken naar een andere werkgever. Helaas komt zijn huidige functie inhoudelijk niet overeen met zijn verwachtingen. Vandaar dat hij momenteel latent zoekt naar een nieuwe uitdaging, waarin Garreth wordt uitgedaagd om zich verder in procesoptimalisatie te verdiepen. 

Garreth is een ambitieuze en intelligente jongeman die vanwege zijn kritische blik altijd zal doorvragen. Hij denkt verder en neemt geen genoegen als hij weet dat het resultaat beter kan. Mentaliteit en betrokkenheid vindt Garreth heel belangrijk. Dat blijkt onder andere uit de inzet en flexibiliteit die hij op de werkvloer toont. Overwerken en het flexibel indelen van werktijden is voor Garreth dan ook geen probleem. 

Garreth heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand en hij heeft een maand opzegtermijn. 

createMiddelbare school person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Met bijna 20 jaar ervaring in een kantoorfunctie binnen logistiek en transport is Annabel zeer bedreven in het voeren van de communicatie met klanten, vervoerders, chauffeurs en het warehouse. Ook het opstellen en opvragen van vervoersdocumenten, het administratief verwerken van inkomende goederen en transportzendingen én het verzorgen van diverse rapportages, zijn werkzaamheden waarmee Annabel vertrouwd is. Momenteel is Annabel werkzaam in de zorg, een branche waar zij zich beslist niet thuis voelt. Ze mist in haar functie de dynamiek van de logistiek; het snelle schakelen, de korte lijnen en de directe communicatie. Daarom is Annabel momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbinnen zij opnieuw de spil vormt tussen klant, interne organisatie en het transport. 

Annabel is een hardwerkende dame met een positieve, nuchtere houding. Vanwege haar ruime ervaring, staat Annabel stevig in haar schoenen en weet zij haar mannetje wel te staan binnen de logistiek. Ze is sterk in haar communicatie met zowel klanten als vervoerders. Daarnaast is Annabel in staat te schakelen tussen werkzaamheden, waardoor zij ook met ad hoc spoedzendingen goed weet om te gaan. 

Annabel heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand en een maand opzegtermijn. 

createMBO person48 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Mike is een starter die dit jaar zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie heeft behaald. Tijdens zijn stage bij een verzekeringsmaatschappij heeft hij al volledig mee mogen draaien op de debiteurenadministratie (B2C), denk hierbij aan het nabellen van particulieren met betrekking tot betaalachterstanden. Bij zijn afstudeerstage bij een diervoedingsbedrijf heeft hij een kostprijsonderzoek gedaan. De nieuw berekende kostprijs uit dit onderzoek wordt momenteel nog daadwerkelijk toegepast. Mike heeft de ambitie zichzelf tot Controller te ontwikkelen en zoekt daarom een passende startersbaan als Financieel Medewerker, Medewerker Crediteuren of Assistent Controller.

Mike is energiek en sociaal. Hij omschrijft zichzelf als iemand die eenvoudig het voortouw neemt, extravert is en makkelijk aansluiting vindt met anderen. Hij voetbalt inmiddels bijna 12 jaar en heeft een grote vriendengroep waarmee hij en zijn vrienden veel tijd doorbrengen. Al op de havo wist Mike dat hij goed was met cijfers en werd al snel duidelijk dat hij later de richting Bedrijfseconomie zou kiezen.

Mike is fulltime beschikbaar en hij heeft een opzegtermijn van 2 weken bij zijn huidige werk. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200.- bruto per maand, op basis van 40 uur.

createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Gedurende zijn mbo4-opleiding Manager Transport en Logistiek, die hij in juni heeft afgerond, heeft Jeffrey kennis opgedaan over de diverse processen binnen de logistieke branche. Middels zijn stages heeft hij tevens bij verschillende organisaties kunnen zien hoe de logistiek in de praktijk te werk gaat. Na zijn afstuderen is Jeffrey bij een handelsorganisatie met productiefaciliteiten in het buitenland gestart. Hij zit hier samen met drie collega's op kantoor, waarbij hij onder andere verantwoordelijk is voor het transport van de goederen. Enerzijds draagt hij er zorg voor dat de juiste artikelen in de containers worden geladen voor het transport naar het warehouse in Nederland. Anderzijds boekt hij het transport voor de belevering van de diverse winkelfilialen. Omdat zijn huidige functie een tijdelijke rol betreft, is Jeffrey momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich op praktijkniveau verder kan ontwikkelen. 

Jeffrey is jong en gedreven. Wat voor hem belangrijk is, is dat hij zichzelf verder kan ontwikkelen. Hij past daarom goed in een functie waarin hij middels afwisselende werkzaamheden en groeiende verantwoordelijkheden wordt uitgedaagd. Qua werktijden is Jeffrey flexibel, hij staat dan ook open voor wisselende diensten.

Jeffrey is vanaf september beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.300,- per maand.

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven